Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, annyira frusztrál?

Mit csináljak, annyira frusztrál?

Figyelt kérdés

Nincs is jobb annál, amikor kielemezek dolgokat és rájövök összefüggésekre, majd helyes következtetést vonok le. És nincs is rosszabb annál, mikor mit sem érek vele.

Van 1 lány aki a vallásosságára fog mindent, ha szakít a fiúval akivel összejön, ráfogja arra, hogy "mert vallásos, a fiú meg nem" pedig én, rájöttem a jelekből és kielemeztem, hogy igazából ez csak egy terelési mechanizmus, fél vagy nem szereti igazából akivel szakít és könnyebb a vallásra fogni, mint a szemébe mondani az illetőnek. Engem is így kosarazott ki..

Nos akik hasonlóak mint én, azok hogyan szokták megértetni a hasonló típusú emberekkel, akik még a tiszta bizonyítékot is elvetik, hogy igazuk van? Nem azért csinálom, mert új esélyben reménykednék, hanem egyszerűen magam miatt, mert szeretem megmondani, hogy "UGYE MEGMONDTAM."

2010. dec. 7. 20:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát én is ilyen vagyok. Az én tapasztalatom az, hogy ha átlátsz az embereken, és ha elmondod nekik, akkor megsértődnek, belülről egy kicsit mindig utálni fognak, mivel ezt az emberek többsége nem szereti. Két fajta ember van, az egyik belátja, hogy amit csinál az rossz, és megpróbál változtatni rajta, de azt is úgy, hogy ne vedd észre, hogy miatta csinálod. A másik is belülről tudja, hogy igazad van, de ezt elnyomja és sose vallja be még magának se, mivel azt gondolja, hogy amit csinál az tökéletes. A te esetedben a csajszi 2. kategóriába tartozik, az ilyen emberekkel nekem sose sikerült ezt megértetnem.
2010. dec. 7. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!