Mit csináljak, annyira frusztrál?
Nincs is jobb annál, amikor kielemezek dolgokat és rájövök összefüggésekre, majd helyes következtetést vonok le. És nincs is rosszabb annál, mikor mit sem érek vele.
Van 1 lány aki a vallásosságára fog mindent, ha szakít a fiúval akivel összejön, ráfogja arra, hogy "mert vallásos, a fiú meg nem" pedig én, rájöttem a jelekből és kielemeztem, hogy igazából ez csak egy terelési mechanizmus, fél vagy nem szereti igazából akivel szakít és könnyebb a vallásra fogni, mint a szemébe mondani az illetőnek. Engem is így kosarazott ki..
Nos akik hasonlóak mint én, azok hogyan szokták megértetni a hasonló típusú emberekkel, akik még a tiszta bizonyítékot is elvetik, hogy igazuk van? Nem azért csinálom, mert új esélyben reménykednék, hanem egyszerűen magam miatt, mert szeretem megmondani, hogy "UGYE MEGMONDTAM."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!