Származhat bármi bajom ebből, ha esetleg rájönnek?
Figyelt kérdés
Egy másik személynek adtam ki magam, és aláírtam helyette egy hivatalos papírt. Elkérték ugyan a személyimet, de csak a hátoldalát nézték, amin ugye nincsen fénykép.(ezen meg is lepődtem) Egyébként megbeszélt ügy volt, nálam volt ennek a másik személynek is a személyije, de mivel elég régi a kép, és fekete-fehér is, és hasonlítunk is egymásra, nem hinném, hogy feltűnő lett volna a dolog. Az aláírás is majdnem tökéletes mása az övének. De azért remélem később se tűnik fel senkinek, ha akkor nem tűnt. Ezért kérdem, hogy lehet-e ebből bármiféle káosz? Lényegtelen mi volt a dolog, ez tűnt a legjobb ötletnek, bonyolult ügy.2014. márc. 5. 17:19
1/3 anonim válasza:
Legjobb ötlet az lett volna, ha írtok egy papírt, ami igazolja, hogy ő megbízott téged ennek az ügynek a teljeskörű intézésével.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, a meghatalmazás lett volna a megoldás, csak nem volt már rá idő.... éppen ezért vált bonyolulttá a dolog. Nem tudom, ez okirat hamisításnak minősül-e, egyetlen aláírás.
2014. márc. 5. 17:37
3/3 anonim válasza:
igen az, mivel a meghatalmazásnál a saját nevedet írod oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!