Több helyen olvastam (itt is) hogy emberek rájönnek, hogy álmodnak. Ez hogyan lehetséges? El lehet érni akarattal is?
nem lehetetlen nekem is volt már olyan, hogy egybe fűződött az álmom ahhoz ami alvás közben történik velem pl csörgött az ébresztő és én azt álmodtam, hogy csengetnek :P
Szerintem csak rengeteg alvással lehet elérni :P Nagy számok törvénye egyszer csak lesz hasonló élményed :)))
Velem néha előfordul, hogy mikor valami jó kis álomban vagyok akkor arra gondolok, hogy pl most odamegyek valamihez. És akkor az álmomban oda is megyek ahhoz a dologhoz.
Csak az a baj, hogy ez kb csak addig tart. Aztán felébredek.
De olyan is volt már, hogy éreztem azt ahogyan kezdek ébredni és arra gondoltam, hogy még úgy folytatnám ezt a jó álmot. De aztán vége. Már nyitva is volt a szemem.
De van olyan is, hogy lefekvés előtt valami jó dologra gondolok és akkor arról álmodom. Mondjuk ez ritka.
Ha lehetetlen dolog történik, akkor észre lehet venni, hogy álmodsz. Velem néha előfordul ilyen. Pl a múlt héten az egyik álmomban beálltam meztelenül röplabdázni. A csapattársaim kérdezték, hogy: te csak ilyen lazán veszed?
Mondtam, hogy: aha.
És játszottunk tovább.
De régebben volt olyan, hogy egy kockáshasú pasi volt az álmomban. Kérdeztem, hogy: te hogy kerülsz ide?
És azt válaszolta, hogy: hogy én hogy kerülök ide? Te álmodsz!
Én: Ja, tényleg! :D
Olyan is volt, hogy valahogy észrevettem, hogy álmodok, és rengeteg csokit ettem, mert tudtam, hogy nem fog meglátszani rajtam. :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!