Azt olvastam, h annyi figyelmet kapunk, amennyit adunk. Én a saját szerepemet rendesen elvégzem, de mások miért nem figyelnek rám?
"Élj úgy hogy senki ne vegyen észre és ha elmész mégis hiányozz mindenkinek"!!
Miért kéne minden embernek középpontnak lenni?A körnek is egy középpontja van mégsem lenne kör ha csak az a pont lenne.Minden ember egyformán fontos,az érdekesebb embert sem kell irigyelni.Neki sokkal nehezebb mert Tőle többet várnak,jobb ha valaki egyszerű,nem hivalkodó és akkor szeretni is fogják nemcsak irigyelni.
Ne patikamérlegen mérd amit adsz hanem legyél természetes és meglátod egy idő után- anélkül hogy görcsölnél hogy megint nem te vagy a figyelem középpontjában--észreveszed hogy adnak a véleményedre.Ennél meg mi egyszerű emberek beérjük.Legalább is én így gondolom!
06:15
Neked hihetetlenül kicsi az egód és ráadásul kitartásod sincs. Ez a tanács egy baromság volt, aki elolvassa ne halhasson rá, mert így nem lehet elérni semmit!
köszi a válaszokat.
@utolsó: leírta a véleményét, ezzel egyetérteni nem kell, de elfogadni igen! ha nem értesz vele egyet, és ennek hangot kívánsz adni, akkor azt - légy oly kedves - fejtsd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!