Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen? Tovább

Miért vagyok ilyen? Tovább

Figyelt kérdés
23 éves vagyok férfi. Nincsenek barátaim, nehezen ismerkedem, nincs barátnőm , visszafogott magányos, enyhén depressziós jellem vagyok, semennyire nincs önbizalmam habár nem vagyok csúnya mások szerint mert voltak lányok akik szerettek volna velem járni, de magamat nem tudom elfogadni, nem szeretem sőt utálom magamat is az embereket is senki sem ért meg senkivel nincs közös témánk, a munkahelyemen is csak azért beszélek ha beszélek mert muszály.

2014. márc. 17. 18:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan vannak hasonló cipőben. Szerintem látogass meg egy pszichológust!
2014. márc. 17. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Az tökmindegy h miért vagy ilyen, a kérdés csak az h ilyen akarsz-e maradni vagy sem. Kur va nehéz lesz megváltozni de sztem lehetséges... ha tudod h mik azok a dolgok, szóval azt kellene kitaláld h h lehet ezeket a "legfájdalommentesebben" megvalósítani.
2014. márc. 17. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Detto ugyanez van nálam is.Reménytelen a helyzetem.18/f
2014. márc. 19. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!