Csak nekem esik ez olyan rosszul? Az utcán elmentem valaki mellett, aki utána gondolom kibeszélt? Tovább lent
Biciklivel mentem, egy pár ment az utcán sétálva, nem ismerem őket, a lányra néztem rá, de sosem láttam még kb., az arcára sem emlékszem már.Elmegyek mellettük biciklivel,majd azt hallom, hogy "ezt a csajt mondtam" ..
Tudom,hogy nem kellene vele foglalkoznom, de eléggé frusztrál :( Semmit nem tettem senki ellen, lehet vmi pletykát mondott nem tudom, vagy hogy az utóbbi időben azért meghíztam(már azt is hallottam tavaly, hogy terhes vagyok -.-) elkezdtem agyalni hogy mit mondhatott, de semmit nem tettem,nem tudom elképzelni mit mondhatott..
Lehet, hogy azt mondta neki korábban, hogy tetszel neki, de nem tudta, hogy kire gondol és most szólt neki, hogy te.
Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni :)
Igen igazad van utolsó.. :) én sajnos ilyen vagyok :( nagyon rosszul érintenek az ilyesmik
De nem tudom,hogy ha jót mondtak, akkor mégis mit, mert nem tartom magam szépnek se(sajnos kissé meghíztam:S), menőnek se tartom magam..Igaz van egy 6 éves kapcsolatom és a barátomat kb. mindenki szereti :)
Mikor tavaly rám írt egy csaj, hogy igaz e hogy terhes vagyok,mert ketten is kérdezték tőle..hát az eléggé xarul esett..
Lehet, hogy ment utánad valaki, és róla beszélt.
Nem kell paranoiásnak lenni.
(Ha nem is ismered, miért és hogyan beszélt volna ki???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!