Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nyavalyognak az ilyen...

Miért nyavalyognak az ilyen emberek?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

Mint pl ez a kis csaj.

Semmi baja nincs , nem tudja milyen rosszul élni.

Én szinte az utcán nőttem fel bandával az otthoni helyzet miatt , és nem nem rinyálok .

Szerintetek miért nyávognak az olyan emberek akik azt sem tudják milyen az élet ?

2009. dec. 15. 15:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Legalább valaki nem az anyagiak miatt nyavajog. Kérdés, hogy ha kevesebb pénzük lenne és többet foglalkoznának vele nem sírná e vissza egy idő után a drága ajándékokat
2009. dec. 15. 15:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Egyszerűen azért, mert ez nekik a legnagyobb probléma az életben. Istenem, bár nekem lenne ez a legnagyobb! A fejem nem fájna.
2009. dec. 15. 15:37
 3/12 anonim ***** válasza:
mindenkinek vannak problémái, senkinek sem tökéletes az élete, de a probléma nagyon relatív dolog! szerintem azért nem lehet hibáztatni egy embert - főleg egy 14 éves lányt - mert ez a legnagyobb gondja. ő nem ismeri az életnek azt az oldalát amit mások igen; azt ha nincs pénz, étel, meleg. szerencsés ember és egy szerencsés embernek nehéz meglátni a sokkal mélyebb gondokat, mert nem tapasztalja meg őket!
2009. dec. 15. 15:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Mindenki a saját problémáját tartja a legnagyobbnak, sok ember szívesebben lenne mások bőrében, szívesebben rágódna mások gondjain. De lehet, hogy ha cserélnétek valakivel, akit most irigyeltek, akkor utána visszasírnátok az eddigi problémáitokat.
2009. dec. 15. 15:46
 5/12 anonim válasza:

Lehet megvan mindene.Mi sem éltunk jol, engem is félig az utca nevelt, de felkuzdottem magam, igaz még albérletben, de van férjem, most várjuk a babánkat, volt normális állásom.Nem élunk fényuzoen, de nem nélkülözünk.Lehet ennek a kiscsajnak mindene megvan, de mégsem boldog, mert nem erre vágyik, hanem arra, hogy foglalkozzanak vele.Semmit nem ér a pénz, ha nincsen szeretet és ebben meg tudom érteni.Hiszem még csak egy ygerek akinek nem ipodra hanem a szüleire lenne elsősorban szüksége.És elég nagy baj, hogy a szülők ezt nem veszik észre, hogy a ygerek nem attól lesz boldog, hogy elhalmozzuk mindennel..

29 hetes km

2009. dec. 15. 16:23
 6/12 anonim válasza:

Nem csak az lehet probléma, ha az anyagiak hiányoznak! Attól még nagyonis lehet valaki boldog ember, h nincs meg minden divatos cucca. A lelki öröm ugyanúgy fontos, sőt még fontosabb.

Szóval sztem ne akarjatok vele cserélni, én megértem a "lelki" baját.

2009. dec. 15. 16:40
 7/12 anonim ***** válasza:
én is 14 vagyok,de velem sem törődnek a szülők a barátaim nem is azok sztem:S és még pénzünk sincs néha a főzéshez is alig van alapanyag ..és a külsőmmel is van bajom:S legalább az ellen lehet tenni vmit.,de ha nem szeretnek akkor :( megértem a csajszit ..
2009. dec. 15. 18:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha leszarnának a szüleid mindegy hogy nyomortelepen élsz vagy egy budai villában. Minenkinek más a keresztje. Az is rossz ha afrikai éhező vagy az is ha milliárdosként lebénulsz.
2009. dec. 15. 23:52
 9/12 anonim ***** válasza:
azért mert a "nyavalyognak" helyett azt kellett volna írnod hogy "nyavajognak":D
2009. dec. 16. 15:40
 10/12 anonim ***** válasza:
hidd el, az a kiscsaj sokkal roszabbul él mint egyesek, őt belülről fogja megenni a magány és az unalom. Hiába: a pénz nem boldogít.
2009. dec. 16. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!