Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire szeretethiányos?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok.Az utóbbi pár hónapban valahogy rámjött a szeretethiány,és már ott tartok,hogy teljesen mindegy hogy ki csak valaki szeressen már,mert én így már nem bírom.Mit csináljak hogy ez elmúljon? Mert nem akarok olyan lenni,aki minden héten/hónapban mással jár,csak azért hogy valaki szeresse.2014. márc. 16. 17:13
1/11 anonim válasza:
Barátnőid nincsenek? Családod, valaki aki támogathat? Az önbecsülésedet kellene felturbózni, nincsen senkire szükséged, akkor is szerethető vagy.
2/11 A kérdező kommentje:
Vannak barátaim,nem vagyok az a visszahúzódó,csendben üldögélős típus,a családommal is viszonylag jól elvagyok.Önbizalmam az nincs,az elmúlt fél évben eléggé padlón voltam,most kezdek már feljönni,de most meg jött ez a szerethiány.
2014. márc. 16. 17:22
3/11 anonim válasza:
Mintha magamat olvasnám (eltekintve attól az apró eltéréstől, hogy a családom nem nagyon szívlel engem). Egyébként biztos van, aki teljes szívéből szeret téged. :)
4/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy bárki is szeretne.Nem az a szerethető típus vagyok.
2014. márc. 16. 18:48
5/11 anonim válasza:
Vannak emberek akik feltétel nélkül szeretnek mindenkit, tehát ha más nem, ők mindenképp szeretnek téged, még ha nem is ismernek. Na jó, nem tudom ennek így mennyi értelme van, de azért ez is valami :D
6/11 anonim válasza:
Hogyan szerethetne téged valaki őszintén, mikor te sem szereted magad? Ismerd meg, fogadd el magad, akkor jön majd az igaz szerelem is!
7/11 anonim válasza:
Válj szerethető emberré. A szeretetet lehet tanulni!!!
Fromm: A szeretet művészete
9/11 A kérdező kommentje:
Szoktam nézegetni mások tumblr-jét,nekem is van.De mivel eléggé pesszimista vagyok,ezért olyan képek idézetek tetszenek meg,amiktől csak még rosszabb kedvem lesz.
2014. márc. 20. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!