Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Folytassam ezt vagy legyek a...

Folytassam ezt vagy legyek a saját énem?

Figyelt kérdés

Mindig bohókásnak tettetem magam. Nevetgélek, mosolygok és a többi. Ezt még általánosban kezdtem el, olyan hetedik környékén, sokkal egyszerűbb volt nevetést tetteni, mint meghallgatni az embereket naponta 8x hogy "mi a baj?". Valójában szerintem 3 hajszál választ el a depressziótól, minden este sírok és utálok az osztálytársaim közé menni. De ezt nem hiszem, hogy tudnák. Ha meg igen, nem hiszem hogy érdekli őket.

Szerintetek?

2013. szept. 17. 20:18
 1/3 A kérdező kommentje:
Ennek is van egy előnye, iszonyatosan jól tudok érzelmeket színlelni.
2013. szept. 17. 20:19
 2/3 anonim ***** válasza:
66%
Minden kamasz ilyen. Azt hiszi, hogy ő a nagy színész, közben csak simán hangulatingadozik. Korral jár, majd elmúlik.
2013. szept. 17. 20:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek a környezetedben olyan emberek, akiknek el tudod mondani azt is ha bánt valami? Mindenkinek van problémája, senki sem nevetgél örökké, szerintem ezt ők is tudják, és biztosan el is fogadják.
2013. szept. 17. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!