Hogyan legyek érett "tinédzser", akikre még büszkébbek lehetnek a szüleik?
Mindigis színötös voltam. Most egy nagyon nehéz korszakom van, így nem biztos, hogy színötös leszek.
Régen magam intéztem az ügyeket. Lementem a boltba, feladtam a levelet a postán, mosogattam, stb.
Aztán történt egy bizonyos családi dolog, aminek következtében nem mertem kimenni az utcára, egyedül haza jönni a suliból, egyedül boltba menni. Olyan, mintha "visszafejlődtem" volna. Ha beülök egy cukrászdába, nem merek az emberekre nézni. A suliba is sokszor van ez. Az iskolai büfébe se merek lemenni. 17 éves vagyok. 2 pszicológusnál is jártam. Hamarosan itt a nagy élet, mindjárt 18 vagyok. Hogyan tudnék egyedül elintézni dolgokat? FÉLELEM nélkül? vagy, hogy felnőjek? A saját szobámat nem tudom kitakarítani, ilyen téren nicns semmi felelősségérzet bennem.
Hogyan tudnám elérni, hogy LEGYEN? Nem iszom, nem cigizem, megbízható vagyok. De még jobban az szeretnék lenni. Hogy lehetnék? Szeretnék örömet okozni a szüleimnek. Megpróbálok rendet rakni, ez lesz az első. De ezen kívül? Ha egyedül kellene boldogulnom, nem élném túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!