Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy kérdezzem meg anyát?

Hogy kérdezzem meg anyát?

Figyelt kérdés

Szeretnék már melltartót,és gyantáztatni,meg szemöldököt szedni.De félek anyutól kérdezni..:S

15/L

2013. jún. 1. 22:25
 1/8 anonim válasza:
70%
A melltartó kérdés szerintem nem nagy ügy. Mondjuk nekem sosem kellett ezt megbeszélnem anyával, mikor elkezdtek nőlni egyszerűen kérdezte, hogy szeretnék-e, te pedig már elég idős vagy ahoz, hogy legyen, simán menj oda és mond el neki, hogy szükséged van rá. A gyantáztatás viszont egész más téma. Nekem a szüleim nem tudták először, hogy járok gyantáztatni, aztán később szóltam és semmi komplikáció nem lett, a szemöldökszedést pedig egy ideig magamnak intéztem, aztán anya rámszólt, hogy borzasztó csúnya és ne szedjem tovább, de megbeszéltem vele, hogy szükségem van erre, mivel szeretnék jól kinézni és elvitt kozmetikushoz. Szerintem ne féllj anyukádtól, sosem ítélne el semmiért, egyszerűen beszéld meg vele, biztos vagyok benne, hogy nem fog kiakadni, elvégre nem 11-12 éves vagy ;)
2013. jún. 1. 22:31
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Ne kérdezd, csináld magad.:)
2013. jún. 1. 22:31
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Ha rendben van a kapcsolatotok, szerintem menj oda anyukádhoz és simán mondd el neki, hogy mit szeretnél. Meg fogja érteni és valószínűleg még örülni is fog, hogy hozzá fordultál. Egy közös kozmetikus-látogatás akár jó kis anya-lánya program is lehet. :-) Hajrá, anyukád szeret, bízhatsz benne, állj elé bátran! :-)
2013. jún. 2. 08:05
 4/8 A kérdező kommentje:
valahoggy..nem bírom az anya lánya programokat:S gázul érzem magam..és zavarba
2013. jún. 2. 08:40
 5/8 anonim válasza:
75%
hát, én is csak 15 évesen kezdtem melltartót hordani, meg se kérdeztem nagyon, csak járkáltunk egy boltban, felpróbáltam, és megvettük! A szemöldökkiszedést eddig még nem engedte, de addig kérleltem, míg megengedte! Hát a gyantázás az már teljesen más téma! Azt már meg se merem kérdezni én se! de sztem az előző kettőt nyugodtan kérdezd csak meg! 15/L
2013. jún. 2. 10:47
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Én 12 vagyok, és ezek közül egyik sem gáz. Én is kértem magamnak topot, habár nincs rá nagyon szüksége,de nem tudom elviselni, ha nincs rajtam. Aztán a szemöldökömet már ég szedetjük. 4. osztály utáni nyáron elkezdtük zedetni. A lábamat is már többször gyantáztattam. Ez a mai világban nem gáz. Sőt! Az a gáz, hogy nincs kiszedve a szemöldöked, ha már ilye idősen szőrös a lábad, és lóg a melled! Úgyhogy ne félj megkérdezni
2013. jún. 2. 16:19
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

Jaj, de jó a kérdés! Visszahoztad a kamaszkoromat. :)

A melltartóra már nem emlékszem, hogy hogyan jött szóba köztünk, de szerintem anyukámtól kaptam az elsőt, ami egyébként nem tartott semmit, inkább ciki volt, mint jó, de utána pár hónappal már nem volt gáz újat venni. Szóval ezt a részét megúsztam.

A szőrtelenítéssel én is megküzdöttem. Azt hiszem, nem is mertem megmondani, otthon titokban kölcsönvettem az epilátorát, és nekiestem a lábamnak. Ez ugye marhára fájt, és nem értettem pontosan, hogy melyik alkatrész mire való, úgyhogy pár perc után felfüggesztettem a dolgot. Viszont, mivel már elkezdtem, muszáj volt kezdeni valamit a helyzettel. Úgyhogy mondtam neki, mikor hazaért, hogy szeretnék szőrteleníteni. Sokkal jobban fogadta, mint gondoltam, megmutatta a borotvát, epilátort, hideggyantát, aztán vett nekem egy saját epilátort, azóta is azt használom.

A szemöldökömmel sosem volt komolyabb gondom, mindig csak pár szálat kellett kiszedni ahhoz, hogy normálisan nézzen ki, arról nem is szóltam neki, csak néha kölcsönvettem a szemöldökcsipeszét. Nem is tudom, hogy feltűnt-e neki. De ha nagyobb változtatás kellett volna, akkor előbb-utóbb biztos rászántam volna magam, hogy megkérdezzem, hogyan kell. Mert ugye minél tovább húzom, annál cikibb a suliban.

Ne izgulj, mondd el neki, valószínűleg mosolyogni fog egyet, lehet, hogy már régóta várja, hogy egyszer csak megkérdezed már. Bátorság. :)

2013. jún. 2. 17:25
 8/8 anonim ***** válasza:
76%

ne félj megkérdezni :) én olyan 13 körül voltam mikor kaptam anyutól melltartót, addig ilyen toppokat hordtam. szőrtelenítésnél csak mondtam neki, hogy le szeretném szedni a lábamról, vettünk borotvát, és leszedtem. ennyi :) szemöldököt is ugyan így vezettem fel. ne félj megmondani neki, számít rá, hogy előjössz majd ezekkel. :)

16/l

2013. jún. 2. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!