Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kérdezzem meg anyát,...

Hogyan kérdezzem meg anyát, hogy használhatnék-e szemcerkát és tust?

Figyelt kérdés
13/L
2013. márc. 27. 18:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Suliba? leginkább sehogy ..13 évesen annyira felesleges

Buliba? oda csak megengedi :)

Tényleg nem támadásból mondom, de teljesen felesleges általánosban festeni magad, én 10-es vagyok és szempillaspirált meg néha alapozót/ korrektort használok mikor nagyon elfajultak a ragyáim. Ne tedd tönkre ilyen fiatalon a bőröd :)

2013. márc. 27. 18:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Vegyél a zsebpénzedből és használd.
2013. márc. 27. 18:18
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Miért menne 13 évesen buliba?...Amúgy első hozzászóló elég szomorú hogy 10 évesen fested magad....Amúgy amikor én elkezdtem magam szemceruzával festeni az elején titokban csináltam, hogy anyum nem tudta, de a végén rájött. Nem nagyon szereti ha festem magam, de megengedi.
2013. márc. 27. 18:18
 4/10 anonim ***** válasza:

Csak vagy vele olyan jó viszonyba, hogy megbeszéld, nem?:)

Magyarázd el neki, hogy szeretnéd picit hangsúlyozni a szemed. Kezdj egy egyszerű szemceruzával, mert a tushoz gyakorlottabbnak kell lenni.

Csak megjegyzem az előttem szólóknak, hogy a szakszerűen használt és eltávolított smink nem teszi tönkre a bőröd, ráadásul itt egy nyamvadt szemceruzáról beszélünk.

2013. márc. 27. 18:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát így, ahogy írtad.
2013. márc. 27. 19:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az első azt irta, hogy tizedikes és nem azt,hogy tíz éves.
2013. márc. 27. 19:20
 7/10 anonim ***** válasza:
öhm igen, 10-est írtam, de mindegy :) és kedves második, nem egy discora gondoltam, hanem mi is csináltunk ilyen kis házibuli féléket ennyi idősen ( csak pia meg ilyenek nélkül) és oda mi lányok kikentük kicsit magunkat :)
2013. márc. 27. 19:52
 8/10 anonim ***** válasza:

hát így. kérdezd meg.

de ha ez probléma, akkor sztem cska vegyél egyet magadnak és használd. ha a tied, nem igazán lehet belekötni h használhatod-e.

csak előtte tanulj meg sminkelni otthon a tükör előtt. iszonyat bénán tud kinézni aki nem tnaulja meg normálisan. és maradj mértékletes.

a mi sulinkban (belvárosi, amúgy viszonylag szigorú gimi) 13 évesen már ennél komolyabban is sminkeltünk, főleg ha vmi buli volt. Suliba csak úgy azért ha nem is mindennap, de a tus (persze csak finoman), szempillaspirál, szájfény gyakori volt. a körömlakk meg alap volt.

egy 13 éves nem keverendő össze egy 5 évessel, van már kifejlett agya, ha stílusérzéke még nincs is :D de vmikor mindent el kell kezdeni :) attól h vki kipróbálja a szemceruzát, még nem lesz k.rva, v nagylány, magyarázd el anyukádnak :D

barátnőmet az anyukája tanította sminkelni, kb 13-14 évesen (alapozó stb.). és attól h megtanulta még nem használta mindennap de legalább amikor szükség volt rá és először használta nem nézett ki úgy mint egy bohóc! sztem egy anyukának ezt is meg kéne tanítani-

ja és amúgy a bőrödnek kárt tesz el ne hidd, a szemceruza biztosan nem... az alapozó igen de a jó minőségű kevésbé és cserébe védi is vmennyire a bőrt.

2013. márc. 27. 22:58
 9/10 anonim válasza:
100%
Sztem 13 évesen még ez sok,kicsit K*rvásnak néz ki,hogy egy 13 éves fiatal lány más tust és szemcerkát használ,,,,persze unnepre,eskuvore,stb,ez mind szép.és igényes,de suliba szerintem ne,,ha meg mindenképp akarsz valamit,akkor szempillaspirál és púder,remélem segítettem :)
2013. márc. 28. 10:52
 10/10 anonim ***** válasza:
13 évesen miért ne? Csak ne vastagon húzd ki a szemed.:) Tök szolid a szemceruzával való sminkelés, ezen nem kéne így felháborodni. Kérd meg anyudat simán, tuti engedni fogja. Vagy vegyél magadnak a pénzeden és csináld meg a tudta nélkül, aztán menj elé és kérdezd meg, hogy így mehetsz-e suliba. De ha nem vagy még ebben ügyes, kérd meg hogy segítsen.:)
2013. márc. 30. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!