Hogyan kérdezzem meg anyát, hogy használhatnék-e szemcerkát és tust?
Suliba? leginkább sehogy ..13 évesen annyira felesleges
Buliba? oda csak megengedi :)
Tényleg nem támadásból mondom, de teljesen felesleges általánosban festeni magad, én 10-es vagyok és szempillaspirált meg néha alapozót/ korrektort használok mikor nagyon elfajultak a ragyáim. Ne tedd tönkre ilyen fiatalon a bőröd :)
Csak vagy vele olyan jó viszonyba, hogy megbeszéld, nem?:)
Magyarázd el neki, hogy szeretnéd picit hangsúlyozni a szemed. Kezdj egy egyszerű szemceruzával, mert a tushoz gyakorlottabbnak kell lenni.
Csak megjegyzem az előttem szólóknak, hogy a szakszerűen használt és eltávolított smink nem teszi tönkre a bőröd, ráadásul itt egy nyamvadt szemceruzáról beszélünk.
hát így. kérdezd meg.
de ha ez probléma, akkor sztem cska vegyél egyet magadnak és használd. ha a tied, nem igazán lehet belekötni h használhatod-e.
csak előtte tanulj meg sminkelni otthon a tükör előtt. iszonyat bénán tud kinézni aki nem tnaulja meg normálisan. és maradj mértékletes.
a mi sulinkban (belvárosi, amúgy viszonylag szigorú gimi) 13 évesen már ennél komolyabban is sminkeltünk, főleg ha vmi buli volt. Suliba csak úgy azért ha nem is mindennap, de a tus (persze csak finoman), szempillaspirál, szájfény gyakori volt. a körömlakk meg alap volt.
egy 13 éves nem keverendő össze egy 5 évessel, van már kifejlett agya, ha stílusérzéke még nincs is :D de vmikor mindent el kell kezdeni :) attól h vki kipróbálja a szemceruzát, még nem lesz k.rva, v nagylány, magyarázd el anyukádnak :D
barátnőmet az anyukája tanította sminkelni, kb 13-14 évesen (alapozó stb.). és attól h megtanulta még nem használta mindennap de legalább amikor szükség volt rá és először használta nem nézett ki úgy mint egy bohóc! sztem egy anyukának ezt is meg kéne tanítani-
ja és amúgy a bőrödnek kárt tesz el ne hidd, a szemceruza biztosan nem... az alapozó igen de a jó minőségű kevésbé és cserébe védi is vmennyire a bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!