Ha egy anyát többször kapok hazudozáson, örökre elveszhet a bizalom?
Anyukám már sokszor hazudott, de volt, hogy felesleges dolgokban is. Sőt, engem is arra bíztat, pl. hogy apunak mondjam azt, hogy amit vettünk ruhát nem 6 ezer volt, hanem csak 3 meg hasonlók. Ezért nem tudok már neki hinni, amikor mond valamit, mert állandóan hazudik, meg van sértődve, amikor mondom neki, hogy nem hiszem el.
A szomszédokról is mondja mindig a pletykákat, hogy ki milyen, mit csinál és sokszor úgy kiszínezi, a fele sem igaz. Annyira zavaró ez, mit lehet tenni?
Amúgy meg állandóan megsértődik mindenen. Borzalmas :(
Sajnálom, hogy anyukád így viselkedik. leírásod alapján bizonyos szempontból érettebbnek tűnsz nála.
Én biztosan nem hazudnék max a kegyes hazugság a megengedett, de az sem mindig.
Hazudozással nem csak az anyukád veszítheti el az emberek bizalmát, hanem bárki aki hazudozik. A végén az se fogja elhinni neki amit kérdez.
: ( szegény.. Ismerem ezt az érzést. Anyukámnak volt egy ,,titkos pasija" ,miközben még együtt volt apukámmal. 10 évesen megláttam a társkeresőt. Sz*r érzés volt.. Nem beszéltem vele arról. Nem is érdekel most már. A lényeg az,hogy most is van valakije akivel minden héten elmegy valahova. Szinte semmit nem mond ,hogy mi van ,csak azt hogy elmegy. Tudom,nem ugyanaz a szitu,de mindegy.
Próbálj beszélni vele,mondd meg neki,hogy te megbízol benne,de csak akkor fogsz továbbra is megbízni benne,ha igazat mondd neked.
14/L
érdekes hogy a hazudozós anyuka hogy tudott becsületes gyereket nevelni belőled
ne itélkezz ennyire szegény anyukád fölött, ős is csak esendő ember, nem egy szuperlény
21:46
attól még tényleg lehet jó ember az anyukája és nem biztos ,hogy kellett becsületességre nevelni őt.. Vannak emberek akiknek ez maguktól megy és vannak akik máshogy vannak programozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!