Hogyan legyek önállóbb?
Nem vagyok talpraesett, folyamatosan kínos helyzetekbe kerülök. Elég vicces, de még a mekiben sem tudok úgy fizetni, hogy valamit ne rontanék el. Döntésképtelen, határozatlan, esetlen ember vagyok, aki akkor sem tud kiállni magáért és az igazáért, ha a szituáció komolyan megköveteli azt.
Eddig még csak-csak eléldegéltem ezekkel a tulajdonságokkal, most viszont előállt egy olyan helyzet, hogy minél előbb meg kellene változnom, van rá olyan négy vagy öt évem.
Hát ebben nem igazán tudunk segíteni.Minden fejben dől el.Egyszerűen el kell határoznod magad.Esetleg segíthet az is,ha direkt belemész olyan szituációkba,amelyekben nem vagy jó(pl mekibe fizesd ki a kajád :D).
De ehhez tényleg az a legfontosabb,hogy elhatározd magad.E nélkül nem fog menni,bármit teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!