Megkaptam azt amire nagyon régóta vágytam és most egyszerűen nem tudok neki annyira örülni mint amennyire kellene. Miért van ez?
Évek óta arra vágytam, hogy legyen egy fiú az életemben aki szeret és akinek hiányzom. Megismerkedtem egy fiúval aki elmondása szerint mindennél jobban szeret és hiányzom neki (heti egyszer tudunk találkozni), mondta hogy ő nem kihasznál hanem komolyan gondolja. Én elhiszem neki meg beszélgettünk már erről, hogy ki mennyire gondolja komolyan stb, csak valamiért nehezebben bízok meg az emberekben, benne most már bízok mert bemutatott az anyukájának meg voltam már náluk többször, ő is volt itt és valahogy látszik, hogy tényleg komolyan gondolja. Nekem ő az első és hihetetlennek tűnik az egész, mintha nem is lenne igaz. Kicsit félek, hogy mi van ha mégsem úgy gondolja ahogy mondja de hülyeség ilyeneken gondolkozni. Örülnöm kellene és boldognak lenni de bennem van ez a dolog ami kicsit akadályoz ebben. Vagyis na, nagyon örülök neki és amikor együtt vagyunk akkor boldog vagyok csak azt hiszem lehetnék kicsit boldogabb is és ehhez az kellene, hogy elhiggyem a dolgokat. Nem tudom mennyire érthető a történet. Mit tegyek?
17/L
Óóó, ekkor ismertük egymást 1 hónapja! :D
Azóta is együtt vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!