Egyszerűen nem tudom mit tegyek? Tanácsokat szeretnék azoktól, akik hasonló cipőben vannak!
"Szia XY! Remélem jól vagy!Köszi hogy azért nálam vagy néha!Kevés az időm ne haragudj de nem felejtelek el hidd el!"
Ezt az üzenetet kapta a párom smsben. Épp fürdött, szóltam neki hogy csipogott a telefonja, ha kijön nézze meg. Azt mondta olvassam fel neki, mert vizes kézzel nem akarja megfogni a telefont.
Elég egyértelmű az sms, rákerestem a telefonszámra, a nő ismerőse fb-on, szóval tuti nem félreértésről van szó.
(Az XY a párom keresztneve).
Azt mondta biztos rossz embernek küldte a nő az smst, mert hát több férfi is rohangál ezzel a keresztnévvel a városban.
Mondtam neki, ha nincs titkolnivalója, válaszoljunk az smsre. Ha a nő elnézést kér, elhiszem hogy ez csak egy félreértés....
Persze ezt nem hagyta.
Ha már kamuzik miatta, és rejteget valamit, akkor te is tudod, hogy mi a szitu.
Én drágám is sms-ben bukott le, a hülyéje megkérte, hogy töröljem őket. Ekkor láttam meg, hogy mennyi sms van az egyik kolleginától és rákérdeztem. Rögtön kikapta a telefont a kezemből, és elkezdett mindenféle hülyeséget beszélni. Még aznap színt vallott az unszolásomra, csomagoltam, és otthagytam a pi*ba.
Én most este fél10kor biztos nem csomagolok sehova.
Átment a másik szobába mert ő "alszik". Megkértem a telefonját hagyja itt. Mert ha magával viszi akkor gyanús lesz.
Miért, így nem gyanús?
Te magad mondtad, hogy ismerőse a nő a facén, tehát hazudott, amikor azt mondta, hogy téves sms. Logika.
És az sem gyanús, hogy nem akart neki válaszolni?
Ne légy már ennyire átverhető.
Írjak a nőnek fb-on, hogy megkaptam a férjem régi tel.számát és jött tőle ez az sms, és hogy ez mégis mit akar jelenteni?!
Vagy ezzel csak megaláznám magam?
Ezzel csak megaláznád magad.
A hátad mögött úgyis azt csinálnak, amit akarnak.
Üljetek le, tegyétek tisztába a dolgokat, aztán dönts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!