Egyszerűen nem tudom mit tegyek? Tanácsokat szeretnék azoktól, akik hasonló cipőben vannak!
"Szia XY! Remélem jól vagy!Köszi hogy azért nálam vagy néha!Kevés az időm ne haragudj de nem felejtelek el hidd el!"
Ezt az üzenetet kapta a párom smsben. Épp fürdött, szóltam neki hogy csipogott a telefonja, ha kijön nézze meg. Azt mondta olvassam fel neki, mert vizes kézzel nem akarja megfogni a telefont.
Elég egyértelmű az sms, rákerestem a telefonszámra, a nő ismerőse fb-on, szóval tuti nem félreértésről van szó.
(Az XY a párom keresztneve).
Lehet, hogy ártatlan,de lehet,hogy nem.Nem biztos,hogy számított rá,hogy smst kaphat attól a nőtől.
Ha vadidegentől jött volna az sms,hihető lenne,hogy félrement.
De így?
Lehet hogy nincs igazam, de én megkérdezném a nőt, vagy írnák üzit a férjem nevében,mi akart ez lenni.
Majd írj, hogy mi lett.Drukkolok,hogy csak valami félreértés....
Szerintem nem véletlenül kapta azt az sms-t. Mert ha a nő ismerőse a fb-on, akkor vagy benne van a telefonjába a férjed száma, és akkor már nem tudja tévesen neki küldeni, vagy ha nincs meg neki a száma, akkor milyen kicsi esély van már arra, hogy tévesen pont egy olyan embernek írunk sms-t, akit történetesen épp ismerünk is. A másik meg az, ha ismerőse a nő, akkor a férjed simán visszaírt volna neki (már csak jófejségből is), hogy hahó nekem írtál olyat amit gondolom nem nekem akartál. Vagy legalább fb-on írta volna neki.
Járj nyitott szemmel, mindenre figyelj oda, mert szerintem nem jár egyenes úton a férjed!
17
Megértelek, de sajnos manapság csak az Atyaúristenben lehet megbízni. Ezek a nők, akik tippeket adnak, nyilván nem alaptalanul teszik, biztos ők is átestek már hasonló dolgokon. Hidd e, csak egyszer kell, hogy ilyenben legyen részed, utána az utolsó női név is gyanús lesz a számodra.
Én nem akarok féltékenykedő liba lenni, ép ezért inkább egyedül vagyok. Úgy érzem, hogy képtelen lennék még egyszer megbízni valakiben.
Mondtam a páromnak, hogyha nem neki szánták az smst, akkor nem gond ha válaszolunk rá, hogy "Bocsi, rossz számra küldted."
Reagáltunk az smsre, majd a nő felhívta a páromat és elnézést kért, mert tényleg nem neki akarta az sms-t küldeni, és tőlem is elnézést kér ha esetleg kellemetlenséget okozott.
*Mondtam neki, ha nincs titkolnivalója, válaszoljunk az smsre. Ha a nő elnézést kér, elhiszem hogy ez csak egy félreértés....
Persze ezt nem hagyta.
Azóta eltelt pár nap és te azt írod, hogy mégis írtatok SMS-t. Ne haragudj, de ha végiggondolod a dolgot, neked nem jut eszedbe, hogy azóta meg is beszélhette a nővel, hogy neked majd ezt fogják "beadagolni", hogy ne gyanakodj? Természetesen nem vádolni akarom a párodat, hiszen nem ismerlek titeket, de azért az furcsa, hogy először nem engedi, hogy SMS-t írj, majd pár nap múlva már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!