Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van értelme így még élni?

Sexylady kérdése:

Van értelme így még élni?

Figyelt kérdés

Hetedikben a legjobb barátnőmmel megszakadt a kapcsolatunk, egyedül maradtam. Felvettek gimibe, de akkor nekem volt barátom, szóval első évben nem igazán tudtam nagyon mély barátságokat kötni. Második évben tiszta lappal, szabadon álltam a dolgokhoz, és nagyon megszerettem az osztályt, meg úgy az egészet, csakhogy a tanulás nagyon nem ment, itthon balhék voltak miatta, majdnem el is mentem itthonról, állandó feszültségbe már belebetegedtem. Szóval átvittek szakközépbe, ahol 28 pic$a közé beengedtek, és második nap már elegem volt az egészből. Mély baráti kapcsolataim nincsenek, elvagyok mindenkivel, de csak felszínesen. Most megint van barátom, nagyon szeretem, csakhogy lehet hogy nem figyeltünk eléggé, és lehet hogy most baj van. 5 napja késik, már anyu is szekál miatta, már aludni sem tudok. Sokszor arra gondolok, hogy talán azért vagyok, hogy másoknak ellenpéldát mutassak? Vagy úgy egyáltalán, mennyit bír úgy el egy ember lelke, hogy nem szakad bele? Nagyon sokat sírok, és nem tudom még meddig bírom azt, hogy amit csak lehet, elszúrok az életben. :(

Most komolyan, megéri az, hogy másoknak és magamnak ennyi fájdalmat okozzak? Nem lenne jobb, ha egy utolsó nagyobb fájdalom, megelőzné az elkövetkezőket? Mondhatom azt hogy nekem ebből elég volt, kiszállok? 16/L

2009. dec. 13. 19:26
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Én is épen most élem át ezt a helyzetet (igaz hogy nem szex a fájdalomcsillapító)hanem arra gondolok hogy mennyi embernek okoznék nagyobb fájdalmat azzal ha azt mondanám hogy ebből elég! Volt olyan mkor a szívemhez tartottam a kést de gondolkoztam és e jött ki:Nem az a gyáva ember aki

a haláltól fél, hanem az aki fél az élettől!!

Én pont ezért döntöttem úgy hogy ERŐS LESZEK ÉS LEGYŐZÖK MINDEN AKADÁLYT AMIT AZ ÉLET ELÉM GÖRDÍT!!!!

Szóval légy te is erős és elég bátor az élethez!!!!!! :D

13/F

2010. jún. 25. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!