Most akkor megőrültem?
Figyelt kérdés
Két éve még nem törődtem vele, nem volt komoly, azaz az utóbbi fél évben borzasztóan üresnek érzem magam, semmi életcélom, magányos vagyok és nem tudom hogy lehetne jobb. Az iskolában és itthon teljesen más ember vagyok és idegesít,hogy nem tudom, valójában melyik vagyok. Megőrültem?2014. febr. 24. 16:45
1/2 anonim válasza:
Nem vagy őrült, csak depressziós, ami sajnos egyre gyakoribb az emeberek életében. Az, hogy másnak érzed magad a suliban, mint otthon, az csak a környezetedben élő emberekhez fűződő kapcsolatod függvénye. Nekem is sok problémám van, de amikor a barátaim közöt vagyok, ezek elfelejtődnek, és jobban érzem magam,másik embernek. Ez természetes dolog. Nem vagy őrült, verd ki a fejedből,még mielőtt tényleg belebolondulsz!
Szerintem az lenne a legjobb, ha több időt töltenél a barátaid társaságában, mozdulj ki otthonról, ne gubózz be, mert az csak rosszabb lesz.
2/2 anonim válasza:
Életcél ügyben ajánlom Frankl és Yalom könyveit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!