Szerintetek megőrültem? (19/F)
Minden a középiskolában kezdődött. Előtte stabil 4-es tanuló voltam. A középiskolába hihetetlenül leromlottak a jegyeim, de nem érdekelt. Olyannyira, hogy 9.-ben meg is buktam.
Mivel faluban élek, ezért a középiskolát egyfajta kultúrsokként éltem meg. Előtte voltak barátaim, utána semmi.
Egyszerűen bekattantam. Nem tanultam. Be szerettem volna vágódni, de nem ment.
1 éve itthon vagyok, esti iskolába járok, de nem megy. Le kéne érettségizni, de nem fog menni.
Kétségbe vagyok esve, nem tudom mit csináljak.
Megbolondultam.
Lassan egy éve nem voltam emberek között. Előtte 4 évig csak az iskolába jártam.
Hangulat ingadozásaim vannak. Valamikor normálisnak érzem magam, valamikor teljesen depressziós leszek, hihetetlen ingerlékeny vagyok.
Megrémülök magamtól.
Dagadt vagyok, nincsen senkim. A szüleim nem értenek, nem törődnek velem. Sosem beszéltem velük a gondjaimról, csak eltartanak. A bátyám kiskoromtól a csúfol.
Olyan mintha mintha meghülyültem volna. Sokszor úgy érzem, hogy sírnom kéne, de nem tudok.
Nem birok így semmit csinálni, nem érdekel a tanulás.
Valamikor azt érzem, hogy nem kellenek barátok. Máskor pedig kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!