Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok, most mit csináljak?...

Lányok, most mit csináljak? Egyáltalán nem értem miért "viselkedek" így.

Figyelt kérdés

amikor buliba vagyok nagyon nehezen tudok feloldódni,mindig azt érzem h majdnem minden csaj szebb nálam(pedig sokak szerint szép vagyok) és h jobban táncol mint én..:S otthon szoktam táncolni (és úgyérzem h egész jól megy),de a buliba már egyáltalán nincs önbizalmam.......nemrég összejöttem egy sráccal és el akar menni velem bulizni....de félek azért is mert még nem is táncoltam pasival.:S:(

h tudnék megváltozni?félek h nem tudok majd "normálisan" táncolni a barátommal.....meg nagyon nehezen tudok feloldódni.:S:((

hogy tudnék megváltozni?

16/L

2009. dec. 9. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
3-4 tequila : )
2009. dec. 10. 02:32
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. dec. 10. 20:03
 3/4 anonim válasza:
ha úgy érzem magam egy társaságba hogy szebbek nálam én is elbizonytalanodok nehezen oldódok fel próbáld úgy érezni magad mint ha bármit megtehetnél és h jobb vagy a többieknél legalább ilyenkor érezz így engedd el magad és aztán csak érezd jól magad
2009. dec. 10. 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez nekem is probléma.

De egykétáromnégy.. jóósok pia után megoldódik:D

(L) FütyülősMeggy (L)

2009. dec. 18. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!