Lányok! Sp miért jön be?
Figyelt kérdés
2011. nov. 8. 19:55
1/5 anonim válasza:
Gyerünk lányok, írjátok, hagy röhögjek egy fantasztikusat.
2/5 anonim válasza:
Szerintem mert egy kötsög, nyálas, és iszonyú csúnya. Csak hát a mai fiatal lányoknak, nem a kinézet, meg a belső, hanem csak a pénz a fontos, és a hírnév.
Én csaj vagyok, 29 éves, de én szó szerint félnék tőle, hogy egy éjszaka vele együtt, vagy összetörne annyira vékony, vagy elkezdene nyávogni, vagy pedig szívrohamot kapna.
Na de tudjuk, hogy ez nem történhet meg, mert Sp meleg, fluort tolja ezerrel. :) (Na ezért kapok a kis-csajoktól)
3/5 anonim válasza:
nem tom de szerintem kimehetne már a p..ába
4/5 anonim válasza:
mert egy cuksimuksi nyálas köcsög vagyok!
SP voltam,
sziasztok!
5/5 Stella90 válasza:
biztos mert egy kis b*zi...mindenki tudja, hogy a lányok vonzódnak a buzeránsokhoz...nem a zacsipacsi érdekli őket, csak a b*zik jobban néznek ki, igényesebbek, mint a férfiasabb egyedek...én sosem buktam az ilyen kis nyomorultakra...nekem férfi kell nem egy nyálas kötsög... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!