Lányok, ti mit szólnátok ehhez?
Figyelt kérdés
Hogy egy másik csaj csakúgy ismeretlenül írna nektek, hogy szimpik vagytok, és barátkozni szeretne veletek. Ja és nem leszbi, szóval semmi ilyesmi.. 17/L2011. nov. 2. 20:12
1/7 anonim válasza:
Nekem már írt egy ismeretlen csaj, hmm érdekes volt azt írta, h 16 éves, én meg megnéztem az adatlapján a képet, jóval fiatalabbnak tűnt.. szóvá is tettem, erre ő elkezdte nekem mondani h mi közöm hozzá , meg elkezdett ribancozni :DDD Másnap pedig megkérdezte, h nem e leszünk barátok xD .. nem vagyunk barátok
Am nincs kifogásom ellene, csak ez mondjuk egy fura szitu volt :) 14/L
2/7 anonim válasza:
Jah bocsi azt kihagytam, h a csaj 9 éves volt :))
3/7 A kérdező kommentje:
jaa.. ez gáz. de én normálisra gondoltam
2011. nov. 2. 20:37
4/7 anonim válasza:
Sztem az úgy jó.. amúgy gondoltam, h normálisan akarsz, csak erről most hirtelen ez jutott eszembe
5/7 anonim válasza:
Hát nem tudom :D 17 évesen nem gondolod hogy ez egy kicsit gyerekes? bár te tudod
6/7 anonim válasza:
Hát ez mondjuk érdekes kérdés.. Én örülnék neki.. bár én leszbikus is vagyok :D Háhá :D
7/7 A kérdező kommentje:
nemtudom.. lehet h gyerekes:)
2011. nov. 5. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!