Éreztétek, hogy nincs értelme semminek és büntetés az élet?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy eléggé besokalltam az elmúlt időben. Dióhéjban. 20 éves vagyok és egy épkézláb kapcsolatot sem tudok felmutatni. Nem azért, mert menőzni akarok, hanem mert hiányzik valaki, aki magamért szeret. Most végre megtaláltam életem szerelmét, aki viszont nem érez irántam semmit. Úgy érzem, mintha egy büntetés lenne az élet. Néha a sorsot vagy Istent hibáztatom. Aztán megpróbálok kikeveredni mindenből. Pozitívan hozzáállni, de semmi haszna. Csak mélyebbre süllyedek. Van egy jól kereső állásom, de ott is csak a szívás megy. Próbálok korrekt lenni mindenkivel, nem alkoholizálok, meg nem bántok senkit, próbálok keményen dolgozni és megfelelni, de semmi értelme. Ez csak büntetés. Másoknak nem kell semmit sem csinálniuk és mégis megkapnak mindent. A „haverom” nagyképű és leginkább egy kerti törpére emlékeztet mégis megkapott mindent az élettől. Van egy lány, aki viszont szereti őt. Mindegy. Nem tudom részletesem leírni, majd kifejtem később. Értitek már?2009. dec. 7. 21:45
21/22 anonim válasza:
"20 éves vagyok és egy épkézláb kapcsolatot sem tudok felmutatni."
Haha, 20 évesen még sehol sem vagy.
Majd ha 38 ÉVESEN! Is azt mondod, hogy egy épkézláb kapcsolatot sem tudsz felmutatni (én azt mondom!), na akkor...
Kétségbe eshetsz?
Depressziós lehetsz?
Gondolkodhatsz öngyilkosságon?
Na én ezen mind túl vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!