Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek hogy ez ne így legyen?

Mit tegyek hogy ez ne így legyen?

Figyelt kérdés
Van 2 barátnőm.Abból az egyikkel 3 éve vagyok jóba azért mert a másikkal összeveszett és akkor én voltam a legjobb bnője.De most újra kibékültek és 3-as barátság lett.De elegem van mert annyira flegmázik velem pl: belevág a szövegembe sunyi vigyor van folyton az arcán és mostmár ott tartok hogy szerintem bediliztem mert mindig arra gyanakszok hogy ők ketten folyton együtt lógnak és mikor a suliba suttognak mindig arra gondolok hogy biztos most beszélnek meg valamit hogy ma mennek valahova ahova engem nem akarnak elhívni.És nagyon rossz.Még van fél évem az általános suliból szeretném ha kicsit engem is észre vennének kicsit központba szeretnék lenni SEGÍTSETEK LÉGYSZI! előre köszi bocsi hogy regényt írtam
2009. dec. 7. 15:05
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi lehet hogy ez nem ide tartozik
2009. dec. 7. 15:07
 2/7 A kérdező kommentje:
lehet hogy pitiáner ügy kívülről nézve de légyszi ha bunkó megjegyzést akarsz írni inkább ne.
2009. dec. 7. 15:08
 3/7 blantom ***** válasza:
A legegyszerűbb módja szerintem, amikor hármasba vagytok, elmondod nekik a problémádat.
2009. dec. 7. 15:51
 4/7 anonim ***** válasza:

próbáld meg velük megbeszélni.

mondd el, hogy mostanában úgy veszed észre, mintha kicsit kiközösítenének, és ez rosszul esik. meg mindent amit érzel:) ha tényleg a barátnőid, meg fogjátok tudni beszélni.

2009. dec. 7. 15:51
 5/7 anonim ***** válasza:
velem ugyanez van. nekem is fél évem van a suliból, és ugyanúgy kiközösíti az egyik a másikat, de ez a másiknbak nem tetszik, mert velem is ugyanúgy jóba van ... nem tom mit tegyek??
2009. dec. 7. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:

mindenhol ugyan ez van. Velem is volt. Én hagytam a feébe, és tádám évekkel később az a lány akivel össze veszett akkor a bnőm és utána ismét kibékültek már 2 éve nem beszélnek egymással és én még mindig megmaradtam neki.

Amúgy ha 3an vagytok akkor szépen mondd meg nekik, hogy a csaj amikor bajban volt te mellette voltál és hogy most minden újra kerek nem kéne elfelejteni, hogy te mit tettél érte.. És hogy jobban esne, ha foglalkoznának veled is.

2009. dec. 7. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Velem is van ilyen xD csak nekem nem fél év az általános hanem még 4 xDxD

és nekem haverok xD de kajak ugyan ez van xD

én az eggyikkel lógok a másikkal csak szóba állok xD

2010. ápr. 30. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!