Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mi a rosszabb? Ha...

Szerintetek mi a rosszabb? Ha érkezel egy társaságba, és nem vesznek észre, vagy pedig távozol a társaságból, és azt nem veszik észre?

Figyelt kérdés
Csak felvetődött bennem a kérdés, mi lehet rosszabb :)
2009. dec. 3. 20:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én szeretem, ha nem vesznek észre. Nekem egyik se rossz :D
2009. dec. 3. 20:16
 2/12 A kérdező kommentje:

Értem :D

Nekem személy szerint az lenne a rosszabb, ha nem vennék észre, hogy elmegyek, mert akkor az azt jelentené, hogy nem is vettek észre..Ez alatt nem azt értem, hogy minden áron a középpontban szeretnék lenni, hanem a minimális figyelmet attól az adott társaságtól, hogy nem számítok láthatatlannak :)

2009. dec. 3. 20:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha muszáj választani (mert azért mindkettő rossz) akkor a 2-at választanám, mert az szerintem azt jelenti, hogy nem voltál valami értékes a társaságnak, ezért nem vették észre, hogy elmentél, nem hiányzol nekik.. De azért ez a körülményektől is függ, pl. ha részeg társaságba megy az ember, megbocsájtható :D;)
2009. dec. 3. 20:27
 4/12 A kérdező kommentje:
Igaz :D
2009. dec. 3. 20:34
 5/12 anonim ***** válasza:
Persze az is számít, hogy a társasággal milyen a kapcsolatod..
2009. dec. 3. 20:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha elmész, és nem veszik észre, az sokkal rosszabb.:)
2009. dec. 3. 20:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Én ha elmegyek egy társaságból, mindig elköszönök. Azt észreveszik mindig.
2009. dec. 3. 21:26
 8/12 anonim ***** válasza:

Az rosszabb, ha távozáskor nem tűnik fel a társaságnak, de azt hiszem, ilyen társaságért nem is kár. :-)

Én egy ilyesmi társaságot fogok itt hagyni külföldi munkalehetőség és tanulás miatt (Egyesült Államok), őket zömében 10 éve ismerem, és valahogy már nem is érzem magam igazán jól köztük, ami még ott tart, az a zene, amit együtt csinálunk, mert szeretek énekelni.

Van egy sanda gyanúm, hogy nem sokaknak fog feltűnni, és nem akarok nekik hamarabb szólni, csak amikor már nagyon közel van az út, mert azt meg nem akarom, hogy csak azért bánjanak velem másképp.

2009. dec. 4. 00:26
 9/12 A kérdező kommentje:

Hát itt mindenkinek igazat adok :D

És utolsó, tudod vannak barátságok, amik megszakadnak, némelyek előbb, mások később..Ami valaha olyan jó, arról mi el sem tudjuk képzelni, hogy másképp lehet..De tudni kell elfogadni, és elengedni őket..10 év nem kis idő. De talán ott, ahova mész szerencse ér, új barátokra teszel szert, igaz barátokra. Én szívből kívánom :)

2009. dec. 4. 14:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Az első rosszabb, társaságtól függően nekem mindkettő jó.
2010. ápr. 1. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!