Szerintetek az öngyilkosság az gyávaság? Gyáva megfutamodás, vagy bátor menekülés az élet sivársága elől?
Kissé nyersen fogalmazta meg a lényeget az előttem szóló, de egyet értek vele.
Az erősek kitartanak, a gyengék feladják...
"Nagy bátorság kell az öngyilkossághoz"
A lónak a faxát.
Ahhoz kéne a bátorság, hogy változtass az életeden, te nyomorult.
De ahhoz gyáva vagy, inkább nyafogsz, hogy majd öngyi leszel, hogy ezzel sajnáltasd magad, aztán amikor mindenki leszarja, akkor megsértődsz és megpróbálod.
Persze nem akarod, hogy sikerüljön, mert akkor nem látnád, ahogy anyád sajnál - vagy sír, hogy mi lett a kölykéből.
Gyomorforgató látni a sok kis pisist, aki még azt sem tudja, mi az élet, arról rinyálni, hogy az milyen szar. Szánalmas csürhe vagytok, és a legkevésbé sem érdekel, hogy éltek-e, vagy elhúztok végre a halál véres farkára.
Nem bátorság kell az öngyilkossághoz, nem is gyávaság. Pusztán önzés és ostobaság.
".persze,akik nincsenek ilyen helyzetbe azoknak felesleges magyarázni úgy se értik meg...."
Ja lehet,hogy ez miatt gondoltad,hogy ilyen helyzetben vagyok,de nem arra akartam utalni,hogy én ilyenben vagyok,hanem arra akartam utalni,hogy sokan nem értik meg az öngyilkosokat az öngyilkossági kérdéseknél,ahogy te se,mindig csak azt nézik,hogy a család mit él állt,de az sose,hogy az öngyilkos mit,az nyugodtan szenvedjen tovább...
"vannak olyanok,akik nem tudnak változtatni életükön,hiába próbálnak nem megy nekik,antiszociálisak"
Ez komoly? Aki "antiszociális" (tudod egyáltalán, mit jelent ez a kifejezés?), az legyen öngyilkos, mert úgysem tud megváltozni? Ember, te melyik zárt intézetből írsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!