Nem akarok élni. Legalább is így nem. De jobb nem hiszem hogy így lesz. Mit csináljak? Lennék öngyilkos, de nem tudom hogz .
Nekem is szar napom van,de emiatt nem fogok öngyilkos lenni.
Ha megtennéd,azt hiszed bármi is jobb lenne ezután?
Dobd ki a barátodat,és egyúttal keress új embereket magad köré.Anyukáddal meg ülj le beszélni,az embernek csak egyszer vannak szülei,és ezt nagyon jól vésd az eszedbe.
Nézd, mindenre van megoldás, csak akarni kell megoldani. Elhiszem, hogy rosszul érzed magad a dolgok miatt, de az öngyilkosság az, amit soha ne tégy meg. Gondolj csak bele abba, hogy ha most öngyilkos lennél, akkor nem tudna eljönni az a pillanat / pillanatok, amikor minden rendbe jönne és boldog tudnál lenni.
Úgy fél éve én is hasonlóan gondolkodtam, úgy éreztem semmi értelme az életemnek, de amilyen gyorsan jött az öngyilkosság gondolata, olyan gyorsan el is szállt. Nem szabad feladni. Az élet egy harc. Meglátod, minden rendbe fog jönni. :)
Ne legyél az..! Hessegesd el ezt a gondolatot!!!
Az élet nehéz, de mindig van kiút.Meg mondom ôszintén nekem is sokszor megfordul a fejemben ez.Belegondolok mi lenne ha...Kiderülne ki mennyire szeret.Csak azt én már nem tudnám meg.Amikor eszembe jut az öngyilkosság mindig valami olyanra gondolok ami még elszeretnék érni az életben vagy megszeretnék kapni.Azt javaslom vonulj egy kis idôre el,legyél egyedül, gondolkozz,kapcsolj ki,hallgass zenét---) a zene képes nagyon mélyrõl is felemelni.
A másik dolog pedig a Hit.Legyen hited!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!