Ha iszom, mindig öngyilkos akarok lenni. Mi lehet az oka?
Szerintem lehet nincs mélyebb oka.
Amikor már tisztességesen részeg vagyok nekem is szokott lenni, hogy egészen furcsa szerepeket felveszek és átélek. Többször előfordult, hogy sírtam valami miatt pedig férfi vagyok :) Vagy durván összevesztem valakivel lényegtelen okokból, vagy védtem valami olyan álláspontot, amit amúgy nem gondolok. Mondjuk ekkor én már nagyon kész vagyok, szóval nem enyhén vagyok ittas (más kérdés, hogy ehhez nálam nem kell óriási mennyiség).
Szerintem egyszerűen az történik, hogy az embernek eszébe jut valami és valahogy az felnagyul és azonosulunk vele úgy, hogy nem látunk ki belőle.
Szerintem gondold végig, hogy mennyire voltál részeg ezen alkalmakkor, nem e mentél túl azon, ahol még van kontrollod magad felett. Azt is gondold végig, hogy miből indult ki ez a dolog, volt e valami olyan téma, ami elvitt erre, vagy hogyan vetődött ez föl. Szerintem azt kéne csinálod, hogy a gondolataidat a vidám dolgokon kellene tartanod, leszoktatni arról, hogy elmenjen erre.
Igen ezt simán el tudom képzelni, hogy egy kis kósza ó szegény én-be az ember az alkohol féktelen energiájával belelovalódhat rendesen :D Próbáld közben észrevenni, ha ilyen van és váltani gondolatot vagy környezetet(pl elmész táncolni ha szórakozó helyen vagy).
A testsúly is kulcs amúgy. Mert én elég vékony vagyok alkatilag és ezért jóval kevesebb tesz be, mint a 90-100 kilós ismerőseimnek. Szóval, ha egy tempóban iszunk, akkor nekem jóval hamarabb végem lesz. Ez különösen könnyen megesik, ha egymásnak kérdjük a köröket. Mert ha valaki hoz piát nekem, akkor azt meg is iszom :D Szóval ha nem kajálok túl sokat előtte(ami szintén kulcs), akkor én 4 sörtől már hiper jól vagyok. E fölött meg már lassan kezdődik a bármi megtörténhet birodalma :D Ennyi meg ha nem figyelek viszonylag gyorsan lecsúszik. Szóval valahogy lassítanom kell, ha nem akarok én lenni az attrakció :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!