Van, aki ilyenkor öngyilkosságon töri a fejét?
Szerintem meg teljesen igaza van a #4-esnek.
Ha azt hiszitek, hogy sok erô kell hozzá, tévedtek. Ahoz kell erô, bátorság és elszántság, hogy tudjatok élni.
Feladjátok, mert nem megy? Ennél könnyebb dolog a világon nincs. Öljétek csak meg magatokat, de legalább tegyetek le elôtte valamit az asztalra. Esetleg mentsétek meg valaki életét a szerveitekkel, ha ti már nem akartok élni. Hiszen igazatok van. Adjátok át az élet lehetôségét egy olyannak, aki akar élni!
Tudjátok hányan haltak meg, pedig élni akartak? Ti meg csak gyáván eldöntitek, hogy eldobjátok az életeteket. Menjetek el pszichológushoz!
Ilyenkor történik a legtöbb öngyilkosság. Az ok: az ünepek alatt szembesül leginkább az ember az elhagyatottság, a magány érzésével.
Te meg, kérdező, ne csinálj hülyeséget. Az élet szép, mégha nem is mindig látszik annak. Csak kamaszkorban forgat ilyeneket az ember a fejében, de elmúlik hamar, meglátod.
"Csak kamaszkorban forgat ilyeneket az ember a fejében, de elmúlik hamar, meglátod."
Csakhogy én nem vagyok kamasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!