Én rontok el valamit?
Figyelt kérdés
Tehát arról van szó ,hogy jelentkezem munkára, beadom az önéletrajzot és nem vesznek fel.Most volt egy hely ahol melóztam addig amíg felvettek helyettem egy másik alkalmazottat. Én nem láttam azt a másik lány de hirből úgy hallottam hogy csinos, nagy mellekkel...Pedig volt nap hogy rám bízta a büfét, én nyitottam az ki és zártam be. Állítása szerint meg volt velem elégedve , de ezek szerint nem eléggé.. én ronthattam el valamit vagy mi lehetett a baj...2009. nov. 29. 14:19
1/1 anonim válasza:
nem rontassz el semmit, ez ilyen. én már másfél éve nem találok melót, pedig a hétvégét leszámítva csak abból állok ki, hogy keresek. kitartás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!