Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért rontok el mindent az...

Miért rontok el mindent az életemben?

Figyelt kérdés

Mindent elrontok az életemben. Akarva-akaratlanul mindig túlmegyek a célon, átesek a ló másik oldalára, nem tudom miért. Akaratomon kívul hulyeségeket beszélek és olyanokat csinálok, amit 1 percre rá már megbánok. Mi lehet velem? Nem értem magamat, a barátaimat sorra veszítem el, épp hogy megismerem oket és már azon kapom magam, hogy nincsenek, ha végignézem a telefonomban a névlistát, ismét az van, hogy nincs is kit felhívnom. Lehet kicsi az onbizalmam és ezért van az, hogy ki akarok tunni, azt akarom, hogy szeressenek és legalább 1 percre felnézzek rám, akár valami butaság miatt is. Én ezt már nem birom, hogy mindent elrontok, mit tehetnék?

Koszonom a válaszokat!

2009. dec. 12. 22:46
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja, és ezen kívul még azt is észre vettem, hogy hazudnak nekem az emberek... Biztos hogy csak velem van baj?
2009. dec. 12. 23:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy hazudnak neked, az alap. Mindenki hazudik, ezen nem kell idegeskedni. Az, hogy mindent elrontasz, a suliban is megbuktál/buksz? Vagy csak az a baj h hüly*kkel vagy körülvéve?
2009. dec. 13. 00:31
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem buktam meg soha, remélem nem is fogok... Hulyék mindenhol vannak, de mégsem lehet mindenki hulye.. Persze vannak azok is a kornyezetemben, de miattuk nem húzom fel magam..
2009. dec. 13. 02:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hali! Dettó így éreztem magam, jóóó pár évig, mígnem rájöttem, hogy nem én vagyok a legfontosabb, a legjobb. Ekkor totál kétségbeestem. Tudod mi derült ki?

Szeret a családom.

Bepasiztam, és ő elhalmozott minden széppel, sokat értek a szavai.

Ma egyedül vagyok, de szeretem magam, az Életem.

"...elég a boldogsághoz, ha szereted az életet; még viszonzatlanul is elég..."

Barátkozz meg magaddal, és szeress Élni! :)

2009. dec. 13. 09:50
 5/12 A kérdező kommentje:
Imádom az életet, szeretek élni! A családommal nem jó a kapcsolatom, mert 2 éve elkoltoztunk anyámmal egy másik városba! Mindig vannak barátaim, csak megtartani nem tudom oket, sokszor úgy érzem, hogy én csak egy felesleg vagyok a világnak... Nem vagyok vak, látom hogy senkinek nem vagyok fontos, kulonnben másképp lenne minden.
2009. dec. 13. 15:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"A Világ olyan, amilyennek Te látod!" Változtass!

Tudod, nem vagy egyedül. Én is iszonyat sokat szenvedtem, mert sz.rnak, idiótának éreztem magam (lány létemre :S ).

Hidd el, nem így van. Megelégeltem egy nap én is, tükörbe néztem, megfésültem a hajam és megszerettettem magammal barnaságát. Másnap a szememet. Utána számat, orromat, arcom formáját. Lassan, de elfogadtam magam. Minden itt kezdődik. Mert ahogy a nagyim mondja mindig: "Belőled csak egy van. Mások viszont sokan vannak." :)

Indulásnak elég volt. Miután megtörtént, becsülöm, hogy olyan vagyok, amilyen, azóta minden szép. Vannak barátaim, akik igazat mondanak a szemembe és nem "szúrnak hátba". /Volt ilyen is, sajnos./

A barátom lehülyézett, és a szemembe mondta, hogy neki én vagyok a Minden, hogy szeret, és hogy én vagyok a Világon a legszebb... Stbstbstb.

Tudom, édes bohóság, de a lényeg:

1. Elfogadd magad, az egyéniséged.

2. Elfogadnak mások is, ha hagyod, mert csak RAJTAD múlik.

3. Egy nap arra ébredsz, hogy boldog vagy, és kiegyensúlyozott.

Nem a levegőbe beszélek.

Én vagyok az élő példa.

Higgy magadban, mert megérdemled!

2009. dec. 13. 23:43
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Még valami: a családodat nem Te választod, őket az Élet adja örökül, tanulságul. Ha nekem élne az Édesanyám, én lennék a Világon a legboldogabb...

Mindenkinek megvan a maga csomója, amit bogozhat egy Életen át (meg át, meg át...)

Barátaidat Te választod, ha úgy érzed, hazudnak Neked, fordíts hátat. Lesz másvalaki. Mindig lesz valaki. :)

2009. dec. 13. 23:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én felnézek rád ;) mert nem másokat hibáztatsz először. Bravo. bár mindenki itt tartana.
2009. dec. 14. 23:21
 9/12 anonim válasza:

nézd meg a Titok cimű filmet vagy olvasd el könyvben.

Az pont rolad szól.

2009. dec. 18. 19:44
 10/12 A kérdező kommentje:
Már olvastam, a film is megvan, kipróbáltam. Jól éreztem magam, de gyakorlatilag a semminek orultem.
2009. dec. 18. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!