Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves lány vagyok. Miért van az, hogy én még nem voltam igazán szrelmes? Nem volt ez életemben mindent elsöprő szerelem.
Komoly párkapcsolatom se volt még, 1 barátom volt eddig aki 3 hónap után dobott.
Úgy érzem nem kelekk a pasiknak. Pedig nemmlátom magam csúnyának, inkább átlagos vagyok és a testalkatom is normál.
Úgy szeretnék már egy komoly kapcsolatot, szeretnék odabújni vkihez esténként, szeretném megtudni milyen érzés a szerelem...stb.
Szerintetek leszek még valaha igazán szerelemes, mert a lányok többsége már 17 éves kortól átéli mindazt amiben mekem még nem lehetett részem.
Úgy érzem a sors nem akarja, hogy boldog legyek.
Várok.csak várok, az idő telik, megint azt veszem észre eltelt 1 év és semmi :S
A barátnőimnek mindnek van kapcsolata vagy komoly kapcsolata,azt se mondhatom, hogy nem járok társságba és bulizni, mert igen. Találkozok is fiúkkal, de nem vesznem észre.
Mostmár tényleg kezdem feladni...:( ;(
Szia :) Először is sose add fel! :) Mindenkinek megvan valahol a lelkitársa :) Gondolkozz pozitívan, ha szebbnek látod a világot, szebb is lesz :)
Hogy érted, hogy nem vesznek észre?
Mit teszel azért, hogy észrevegyenek? :)
pusz r
aztírtad h nemvagy ronda, és a testalkatod is jó. éshogy volt egy barátod, aki dobott.
figyi, sztem nem a külsöddel van a baj. sztem belül van vmi, ami miatt vagy félnek tőled a pasik, vagy nem vesznek észre. gondolkodj el ezen h milyen ember vagy valójában, milyen a társaságod, milyen emberek vesznek körül, és mik más emberek véleménye rólad.
Én is így voltam 25 éves koromig , de aztán kicsit merészebb lettem és ebben ciki vagy nem, de sokat segített az internet és most van egy gyönyörű barátnőm. Ne hagyd hogy ez a világvége hangulat eluralkodjon rajtad és ne keresd a szerelmet bokorban a túlzott erőlködés csak gátol, próbálkozz, de ne úgyhogy most, vagy soha.
26/f
ezt honnan vetted, akkorát röhögtem: "mert a lányok többsége már 17 éves kortól átéli mindazt amiben mekem még nem lehetett részem. ".
csak mert itt sokan azt hiszik, az nem biztos. meg azt nem írják hogy a "nagyszerelem", tartott 2hónapig.
"Várok.csak várok, az idő telik, megint azt veszem észre eltelt 1 év és semmi"
én is várok, a pénzre, de semmi...
remélem érthető az asszociácó.
Szia!
Nem lehet, hogy egy kicsit zárkozott vagy, és a szakítás miatt félsz megbízni, kinyílni másoknak? Nem azt mondom, hogy légy nemtudom milyen kacért(ha ez nem illik a természetedhez), de a csak várunk és várunk az nem mindig jön be, csak a filmekben.
Próbálj egy kicsit tudatosabb lenni, ha tetszik a buliban egy fiú hívd el egy találkozóra. De ne úgy állj hozzá a dolgokhoz, hogy jajj de jó lenne, ha ez most végre összejönne, hanem csak mint egy barát. Ismerd meg, legyetek barátok aztán majd kialakul.
Tehát csak azt akarom mondani, hogy keress, de ne görcsösen és ne ess kétségbe ha valami nem jön össze. Néha kockáztatni kell, hogy igazán boldogok legyünk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!