Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért rontok el mindent ha...

Miért rontok el mindent ha van aki jobb nálam?

Figyelt kérdés
A tanulást is - bekerültem egy jó tanuló osztályba, és leromlottak a jegyeim, pedig nemhiszem, hogy akkora különbség lenne a két párhuzamos osztály nehézségében, csak itt kb mindenki stréber :S aztán járok röplabda edzésre, most már nem a "kicsikkel" hanem a "nagyokkal" játszom és a helyett hogy feljavulnék a szintjükre bénább leszek, kb a pályát nem találom el a labdával :S De ha olyanokkal játszom akik tudom h nem olyan ügyesek, vagy a közeli barátaim akkor jó vagyok. Miért van ez? Mit tudnék csinálni?
2010. febr. 11. 23:04
 1/10 anonim ***** válasza:
ha ügyesek vannak a közeledben, azt hiszed, sokkal rosszabb vagy, ezért bénázol .gondolj arra hogy te is vagy olyan jó, sőt jobb is :)
2010. febr. 11. 23:10
 2/10 A kérdező kommentje:
én próbálok arra gondolni, de mégis bénázok! És ha már egyszer elrontok valamit akkor sorozatban mindent..
2010. febr. 11. 23:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Gondold, hogy ennél rosszabb már nem lehet, és az fel fog szabadítani.

Te magad vagy kudarcaid oka! Pozitív hozzáállást kéne tanúsítanod!

2010. febr. 11. 23:47
 4/10 anonim ***** válasza:
igen, arra gondolsz hogy mindenki jobb ott nálad, így teljesen elbénázol mindent. Az iskola viszont lehet másért is. Ott lehet hogy mivel mindenki stréber, mégsem vagy olyan okos mint ők :D így ennek arányában a te jegyeid rosszabbak kell legyenek mint az övék...
2010. febr. 11. 23:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Arra gondolsz, hogy te akarsz lenni a legjobb. Ez sokat veszit a figyelmedből. Koncentrálj a feladatra, semmi másra ne gondolj közben!
2010. febr. 12. 03:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért mert csak gondolsz és nem hiszed el! Ilyenkor legyél egosita, PL: nah it vannak megint a szerencsétlen csomagok lealázom őket,nem rosszak ők de én jobb vagyok
2010. febr. 13. 12:51
 7/10 anonim ***** válasza:

én is így vagyok, csak a fociban. Barátokkal elég jól focizom, most felkerültem az egyetemre, itt is elmentem pár edzésre de egy csomót bénáztam. Asszem többet nem megyek.

Próbáltam mindenre gondolni, hogy én vagyok a legjobb, a többiek semmit nem tudnak de mindhiába. Szerintem nem az önbizalommal van a gond, hanem azzal, hogy feszült vagy, hogy ha elrontod mit mondanak a többiek(a haverok nem szólnak semmit). Legyél laza! Én nem tudtam ellazulni, lehet, hogy túl fontos nekem a mások véleménye.

2010. febr. 13. 13:17
 8/10 anonim ***** válasza:
A Titok a válasz ;)
2010. febr. 13. 15:01
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az utolsót nem értem :S Milyen titok?
2010. febr. 13. 15:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Nyilván Rhonda Byrne (vagy e betűk tetszőleges permutációja) nevű írónő azonos című könyve alapján készült filmre gondol, és a rejtélyesen hasznavehetetlen "titok" keresőszó helyett ajánlanám "a vonzás törvénye" hogyishívjákot. Érdekes próbálkozásokat szülhet, de ne érjétek be ennyivel, nem magyarázat a legkényesebb kérdésekre, amik talán születésünk óta nyomasztanak minket...
2010. febr. 14. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!