Az s5230-al rendelkezők nagy része miért hiszik azt, hogy az ő telójuk jobb mint egy galaxy s2 meg, hogy azzal mindent lehet csinálni, meg hogy jobb bármely androidos telónál?
Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 11:42
1/9 anonim válasza:
a jó ég tudja, de nagyon kaka az a telefon :D
2/9 anonim válasza:
mert nem értenek a telefonokhoz :D
3/9 anonim válasza:
És te ezekkel foglalkozol? Nincs jobb dolgod?
Különben mutass már 1 kérdést, ahol azt írják, hogy jobb, mint a galaxy 2! Mert én még egyet sem láttam.
4/9 A kérdező kommentje:
2011. szept. 4. 11:50
5/9 anonim válasza:
nekem olyanom van, és én nem gondolom, hogy minden telefonnál jobb, csak azt, hogy én imádom, és ha valaki (bátyám :D) leszarozza, akkor elmehet a búsba :D és szépen mondtam :))
6/9 anonim válasza:
Tanulj már meg értelmezni drága kérdező :))
Még csak szóba sem került a galaxy.. :DD
Amúgy tényleg próbáld meg értelmezni, nekik ez elég, ennyi. Közöd hozzá? Semmi szerintem. Akkor?
7/9 anonim válasza:
(utolsó) ezt persze nem úgy értettem, hogy akkor menjetek a búsba, csak mondom, hogy én nagyon szeretem :D
8/9 anonim válasza:
mert nem értenek a telókhoz, és akkora fícsörnek tartják az érintő kijelzőt, hogy azt hiszik az a csúcstelefon emiatt.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!