Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Álomvilágban élek. Mit tegyek?

Álomvilágban élek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval,az van,hogy suliban is csak bámulok az ablakon és álmodozok.Itthon is általában hazajövök(átöltözöm kényelmesebb ruhába) és lefekszem az ágyra,álmodozok. Vlahaogy úgy érzem,ez nagyon nem jó,de nem tudom abbahagyni. Mit tegyek??

2013. dec. 30. 16:29
1 2
 11/19 anonim válasza:

Olvass! Olvass egy olyan könyvet, ami témájában neked tetszik! Ha olvasol, akkor az leköt, és nem tudsz olyankor másra gondolni, csak arra amit olvasol, és amit olvasol azt el is képzeled! Így csinálsz is valamit az álmodozásoddal, úgymond "okosan álmodozol"

Én is ilyen vagyok, inkább esténként, de ez nem rossz dolog, csak a lustaságra figyelj, az nagyon nem tesz jót!

2014. jan. 7. 15:46
 12/19 anonim ***** válasza:
74%
ott biztos jobb, mint ebben a kegyetlen gusztustalan képmutató világban. ne akarj felébredni, én megtettem. A mai napig bánom!
2014. jan. 23. 21:59
 13/19 A kérdező kommentje:
De így kimaradok minden jóból. Egy ideig kiléptem, most viszont vissza estem, amikor kiírtam a kérdést szerencsém volt,mert szünet volt. Most viszont suli van, és órán máshol járnak a gondolataim, és már 2 hete hazajöbök és csak fekszem az ágyon. Azért nem,de javarészt igen.Lemaradtam a tananyaggal, a barátaim nem nagyon jönnek a közelembe.
2014. febr. 5. 21:56
 14/19 anonim válasza:
menjél társaságba ne álmodozz hidd el mert mikor felébrect belőle az nem valami jó érzés
2014. febr. 5. 22:19
 15/19 anonim ***** válasza:

Ezt mintha én írtam volna :D Tök ugyanígy szoktam ledőlni és álmodozni. Nekem néha még a tanulás rovására is megy, mert sok idő elmegy a semmittevéssel, és aztán már túl fáradt vagyok a tanuláshoz és inkább alszok xD Az biztos, hogy nem vagy egyedül ezzel.

Szerintem is jó ötlet lehet, ha társaságba mész vagy találsz magadnak új hobbikat. Vagy az álmaid egy részét megpróbálhatnád megvalósítani, ha reális dolgokról van szó.

2014. febr. 6. 18:50
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is volt ilyen, tudom fura erzés.

Én alig vártam,hogy aludjak és lehessen amit akarok. Azóta? Megláttam a célhaim, hogy miért legyek a világban (mármint nem az álomban). És fokozatosan leszoktam róla, már csak este van ilyen "mi lenne ha.." dolog. Nagyon durván ez 1-2 hónaoig tartott nekem, de akkor nem próbáltam leszokni róla.

[Bocsi telefonról vagyok]

2015. febr. 5. 17:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok! En egyebkent azota kezdtem el irni is mgamnak :) (+esetleg kozelalloknak)
2015. febr. 5. 17:44
 18/19 anonim ***** válasza:
62%

2014-01-07 15:46

A könyv nem mindenkinek jó. Nálam pl. épp a saját gondolataim akadályozzák meg, hogy tudjak figyelni a könyvre.

2018. jan. 9. 20:07
 19/19 anonim ***** válasza:

Én is egy álomvilágban élek már a születésemtől kezdve, de én nem akarok leszokni erről soha! (=

A valós életemet gyűlölöm, itt, ebben a világban úgysem fognak teljesülni az álmaim soha!

De az álomvilágomvan valóra vált minden, amit valaha csak szerettem volna és ott tiszta szívemből boldog vagyok. (=

Nem fogok onnan kilépni SOHA, semmi áron.

Ezt már eldöntöttem.

2020. dec. 16. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!