Csak én vagyok ennyire hiú, önelemző? 16L
Szóval nagyon öntudatos vagyok, rossz és jó tulajdonságaimat is tudom, tudom miken kell változtatnom tudom mit miért akarok, tudom miket nyomok el, és erősködök ilyen is maradni. Ugyanakkor nagyon sokat fektetek abba hogy hogy nézek ki, szépnek tartom magam (de vannak rosszabb pillanataim is, és elismerem, ha valaki szebb nálam) és erre nagyon sok időt fordítok. Nem akarok megfelelni mindenkinek, de igyekszem mindenkire hatással lenni a stílusommal, egyéniségemmel, kisugárzásommal. Mindig magamat elemezgetek, vagy másokat. Hamar észreveszem mások problémáit, átlátok rajtuk, könnyen megtalálom a forrását, megoldását. Úgy érzem miután kiismerem mi motivál egy embert, megtanulom őt kezelni, hova tenni. Beismerem, ha hibázok, gáz dolgot teszek, vagy ha valami rossz, vagy erkölcstelen dolgot teszek. Ha valaki kritizál, azt elfogadom, és nem veszem sértésnek, mivel én is mindenkit folyton kritizálok. Kicsit felsőbbrendűnek érzem magam, emiatt néha flegmán és bunkón viselkedem, de nem viszem túlzásba és nem direkt. Tetszeni akarok az embereknek de nem mindenáron és nem mindenkinek, tetszeni, de nem megfelelni. Hatást akarok gyakarolni az emberekre. A különlegesség, az egyediség, az egyéniség érvényesítése, a szépség megkreálása az eszményeim. Igyekszem reális lenni, se nem túl optimista, se nem túl pesszimista. Ambíciózus vagyok, ugyanakkor spontán.
Minden emberben az egyéniséget keresem, mi az ami különlegessé teszi, mitől lesz hasonló hozzám. Hajlamos vagyok lenézni az embereket, ha azok szürkék, unalmasak.
10-es válaszoló
Meg kell mondjam, gusztustalan vagy. Sőt neked még nagyobb az arcod, mint a kérdezőnek.
Igaz, valóban beképzelt kissé az illető hölgy, egoista is. De semmiképpen sem tűnik butának. Már csak azért is, mert veled ellentétben sokkal értelmesebben képes fogalmazni. Mitöbb becsülendő, hogy őszintén nyilatkozik önmagáról.
Te azonban csak hülye bunkó puhapöcs vagy, semmi több. Élvezet kihasználni egyes nőket?? Kinek képzeled magadat te húgyagyú? Na várjál csak, majd emberedre akadsz...Meglátod majd egy nap eljön egy olyan nő, aki móresre fog tanítani és csontig lerágja rólad a bőrt mind lelkileg mind anyagilag. Nagy szerencséd, hogy nem kezdtél velem bármit is, mint nővel. Engem aztán nem kell félteni :D Régebben az ilyen magadfajta köcsög férfiatlan surmókat megettem reggelire :D Sőt még egy nőcsábászt is térdre kényszerítettem, ugyanis évek múlva is könyörgött nekem :D
Úgyhogy vegyél vissza a nagy arcodból. Legyél férfi baszod, tanuld meg tisztelni a nőket! Mert amíg erre képtelen vagy, te se várj semmi tiszteletet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!