Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Nem tudok felelni.

Mit tegyek? Nem tudok felelni.

Figyelt kérdés

történetesen. Megtanulom otthon az anyagot, és megy is, de órán ha fölszólít a tanár, már akkor is gondolkodnom kel lrajt mert hirtelen elfelejtem, de ha másokat kérdez olyankor tudom.

Felelésnél meg fóleg. Hiába tanultam nem megy. Ki állok és kérdez és semmi nemjut az eszembe. Még otthon amikor kikérdezi tőlem anya az anyagot még neki se tudok válaszolni.

Mit tegyek? Segítsetek légyszi. Igy nem fogom "túlélni" a 9.et... :( :'( :S

2009. nov. 24. 21:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

21:39

Kösz szépen a nevetést! Mindenki úgy tanul ahogy akar és ha én így próbálom, akkor így. Amúgy sem neked írtam a tippet, hanem a kérdezőnek. :S

2010. jan. 20. 14:06
 12/16 anonim ***** válasza:

21:39

szerintem nem bántásnak írta az egyik válaszoló. Hanem hogy aranyos lehetsz miközben csinálod. Ezt inkább dicséretnek szánta :)

2010. jan. 20. 14:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen,dicséretnek szántam,és nem kinevettelek. De bocs,hogy írtam.
2010. jan. 20. 14:46
 14/16 A kérdező kommentje:

21:19 ez ari :D:D:D... kiváncsi lennék mit szólna drága fizikatanárom ha elkezdenék táncolni neki feleléskor xD szentem dőlne a röhögéstől!

amugy köszi az ötleteket :) a vázlatos jó ötlet, meg legalább tudom nem vok ezzel nagyon egyedül.

2010. jan. 20. 19:52
 15/16 anonim válasza:
100%

Szia!

Régebben én is így voltam vele. Aztán az egyetem alatt rájöttem, hogy egyszerűen képtelenség mindent megtanulni. Hiszen hiába írtam vázlatokat, ha az is 30 oldal. Ezért úgy mentem vizsgázni, hogy amit tudtam, megtanultam és ha valami nem jut eszembe, nem szabad pánikba esni. Az a legfontosabb, hogy legyen önbizalmad. Még ha semmi se jut eszedbe, kezdj el valami általános bevezető rizsát, de azt nagyon magabiztosan. Ezután már sokkal könnyebben jön a folytatás. A lényeg, hogy mindig lendületesen beszélj és ne akadj meg, ha kijavítanak vagy nem jut eszedbe valami, ugorj a következő vázlatpontra. Persze sajnos ez sem csak elhatározás kérdése, nekem is sokáig tartott míg megtanultam felelni. :)

2010. jan. 28. 17:45
 16/16 A kérdező kommentje:
igen értem. csak az a baj nekem önbizalmam sincs hozzá... :S ha kihiv tanár alapba az az első mondatom hogy: "Én nem tudom." még akkor is ha valamennyit tudok, mer nemhiszek magamban hogy eltudnám mondani :S
2010. jan. 29. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!