Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen? Miért...

Miért vagyok ilyen? Miért utálom így a kövéreket?

Figyelt kérdés

Világéletemben vékony(vagyis nem is inkább vékony inkább normális testalkatú).Sokat eszek de rengeteget sportolok is.Alapból nincs bajom a kövérekkel de ha látok az utcán egy nőt agyon sminkelve elönt az undor.Ha beteg megértem de miért nem képes lefogyni az aki megteheti?Tudom hogy nincs beleszólásom felőlem tegyen amit akar de minek teszi ki a mellét és sminkeli magát vagy pózol címlapon ha nem szép? Elönt az undor ha dagadt nőt látok pózolni agyon photoshoppolva.Mert ha szép akkor jó de ha vagy rajta egy kiló smink az undorító (és ez nem csak a kövérekbek szól!!)

23/l

2013. dec. 12. 08:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%

Teljesen jól gondolod. De felesleges azon agyalni, hogy miért vagy ilyen. Élj boldogan, és nézz undorral a kövérekre!

Azok csak sajnáltatják magukat. Betegségekkel takaróznak, pedig a kövéreknek csak max. az 1%-a betegség miatt ilyen!

Ugyanaz a helyzet, mint a hajlékatalanokkal. Mégis mi a fenét csináljál velük? Vegyél nekik házat?

(úgyis eladnák, ha pénzt adsz nekik elisszák és csak még lejjebb süllyedve csinálják tovább azt az életmódot)

2013. dec. 14. 12:32
 12/14 A kérdező kommentje:

Utolsónak köszönöm szerintem igazán ő értett meg:)

Bocsi mindenkitől ha bunkón fogalmaztam..igazából lehet az a bajom hogy az összes kövér osztálytársam eddig bunkó volt velem

2013. dec. 14. 13:07
 13/14 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit hogy soha nem szóltam le őket régen még csak nem is néztem csúnyán de folyton szemét módon bántak velem hogy ketté tudnának törni meg hogy hogy utálják a a véknyakat meg ilyesmi:/
2013. dec. 14. 13:08
 14/14 anonim válasza:
nyomi
2017. ápr. 2. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!