Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha ongyilkos...

Mit tegyek ha ongyilkos akarok lenni? Tobbi lent

Figyelt kérdés

Szoval.... A csaladom utal.. A mai nap azt vagtak a fejemhez hogy elvalnak a tesom anyumhoz lerul engem meg arvahazba tesznek..

Anyam es apam egyfolytaba dagadtoz pedig mar 1 honapja fogyokurazok..

Egyfolytaba uvoltenek velem..semmi se jo nekik ahogy en csinalom..

Elegem van az eletbol..

Gepezni is alig engednek...

A tesom nalunk a kiskiraly..

Minden jo ahogy o csinalja.. Meg mondjak neki h szeretlek,imadlak,kicsi draga...

Nekem meg egyszer se mondtak ilyeneket..

Van egy nagyobb baratnom aki messze van tolem de eskuszom hogy o jobban szeret mint anyamek...

Elegem van beloluk..megakarok halni ...

14/l

#utalom.ongyilkos
2013. júl. 27. 22:04
1 2
 1/19 anonim válasza:
100%

Ismerős érzés. Járj el kikapcsolódni vagy találkozz a barátokkal esetleg menj le a nagyszülőkhöz keresztszülőkhöz ha ez lehetséges.

15/L

2013. júl. 27. 22:14
 2/19 anonim ***** válasza:
48%
Biztos nem hagyják,hogy árvaházba kerülj. Kitartás nagylány csak ennyit tudok mondani
2013. júl. 27. 22:15
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem engednek sehova... Anyam mindenkinek elhord...szoszerint mindenki utal a csaladbol...
2013. júl. 27. 22:15
 4/19 anonim ***** válasza:
61%

Ha valóban ilyenek a szüleid, ennél még az árvaház is jobb.

Mindig így viselkedtek veled? Valami oka kell, hogy legyen.

Hogy megy a tanulás? Segítesz otthon?

2013. júl. 27. 22:22
 5/19 A kérdező kommentje:
2.valaszolo: anyamtol meg az is kitelik hogy eldobjon magatol...:(
2013. júl. 27. 22:23
 6/19 A kérdező kommentje:

A tanulas jol megy.. 3.ik tanulo lettem..bejutottam abba a gimibe amelyikbe szerettem volna..

Igen,szoktam segiteni..dehat akarmit csinalok semmi se joo...

Es mindig ez volt... A tesom a legjobb mindenben..egyfolytaba csufol,leköp..es ha beszolok neki akkor en vagyok a rossz..

2013. júl. 27. 22:30
 7/19 anonim ***** válasza:
Hány kg vagy?
2013. júl. 27. 23:24
 8/19 anonim ***** válasza:

Nincs önbizalmad. Ezen erősíteni kell, mert így az élet nagyon nehéz lesz.

Hogy elválnak a szüleid, ez nem miattad van, ne okold magad.

Árvaház az most biztos, vagy csak egy sejtés, mert ez nem derült ki.

Kövérségről meg annyit, minden embert a leg érzékenyebb pontján bántják. Ha látják rajtad, hogy így érzed jól magad, akkor nem is mernek veled vitatkozni. Egyébbként nem is mindenki lehet csontkollekció. Szerintem meg nem is szép, sőt egyenesen röhely, hogy 30-40 évesek is a tiennyolc éves alakjukat akarják hozni! :) :D

Mert kövérnek számít sok helyen. Ne érdekeljen, te így van szép.

Tudom, ha szülő mondja az sokszorosan számít, de a sors valamiért meg akar tanítani, hogy már ilyen fiatalon kezdj el felelőséget válalni magadért, ne érdekeljen ki mit mond, ne ez határozzon meg tége. Kemény lecke az élettől, de ezt meg kell tanulnod. Addig fogod kapni ugyanezeket a benyomásokast amig kezelni tudod őket, úgyhogy harcra fel.

Nemtudom milyen a helyzet az iskolába, és a többi ismerettségeddel, de úgy gondolom ugyanez, mert ezt a rossz érzést sugárzod ki magadból.

Változtasd át a gondolataidat, gondolkoz pozitívabban, ezzel együtt a helyzeted is lassan változni fog.

Gépezni is alig engednek. Hát ehez nem nagyon tudok mit mondani, nem kell sokat előtte ülni, ez tény.

A tesom náluk a kiskirály...

Ameddig nem fogadod el ezt a helyzetett, nem is fosz tudni rajta változtatni. Ha már elfogadtad akkor ezzel szemben is változni fog a gondolkodásod, és a viselkedésed is.

Nekem eg egyszer se mondtak ilyet...

Próbáltad már a szüleidtők kérdezni, hogy szerettek-e engem? Nyugodtan megteheted!

Úgy tartja a mondás, hogy a távoli barát a legjobb barát! :)

Azt írod, hogy jól tanulsz. Helyedben választanék másik sulit, ahol a jegyeid véged a koleszért nem kell fizetni.

Hamar fel kell nőlnöd.

Kitartás!

2013. júl. 28. 03:19
 9/19 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen:)

igen igy van, az onbizalmam 0...minden nap a fejemhez vagjak hogy kover diszno vagyok (pedig csak egy kis felesleg van rajtam)

azt mondjak hogy mar nem akarnak latni meg hogy egy nagy szar vagyok...

Elegem vaan beloluk :(

2013. júl. 28. 11:30
 10/19 anonim ***** válasza:
Nyugodt meg, az életben még sok emberből lesz eleged akik kikészítenek. Az élet egy harc! Erősődj lelkileg! :)
2013. júl. 28. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!