Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha ongyilkos...

Mit tegyek ha ongyilkos akarok lenni? Tobbi lent

Figyelt kérdés

Szoval.... A csaladom utal.. A mai nap azt vagtak a fejemhez hogy elvalnak a tesom anyumhoz lerul engem meg arvahazba tesznek..

Anyam es apam egyfolytaba dagadtoz pedig mar 1 honapja fogyokurazok..

Egyfolytaba uvoltenek velem..semmi se jo nekik ahogy en csinalom..

Elegem van az eletbol..

Gepezni is alig engednek...

A tesom nalunk a kiskiraly..

Minden jo ahogy o csinalja.. Meg mondjak neki h szeretlek,imadlak,kicsi draga...

Nekem meg egyszer se mondtak ilyeneket..

Van egy nagyobb baratnom aki messze van tolem de eskuszom hogy o jobban szeret mint anyamek...

Elegem van beloluk..megakarok halni ...

14/l

#utalom.ongyilkos
2013. júl. 27. 22:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
22%

Fogadjunk, hogy a tesodnak nagyobb az önbizalma. Mindenki azt kapja amit gondol magáról, és a környezetéről.

Nem kampányszerűen, hogy egy órát, vagy egy napot, esetleg fél évet másképp gondolkozól, hanem ténylegesen szíved legményéből.

Képzeld el azt, hogy szeretnek tége. Ha még nem is így érzel, és nem is így van, akkor is mondogasd magadnak, hogy téged mindenki szeret, és jól érzed magad!

Egymás után háromszór, napi ötször életed végéig. De úgy hogy tényleg elhidd. Meg kell magadat győznöd.

Amit kisugárzól magadból azt kapot. Ha már meggyőzted magad, akkor a körülményeid is változni fognak.

De nagyon fontos, ténylegesen elhid, és ne csak próbaszerűen. Az univerzum nem egy autómata, hogy most ezt, most azt kérem, ha nem kapom meg akkor mérges leszek.

A szív vizsgálója, a gondolatok vizsgálója, és a kampányidőszakokat nem teljeíti! :)

2013. júl. 29. 02:38
 12/19 A kérdező kommentje:
De hat hogy kepzeljem el h szeretnek?? Mikor minden nap azt vagjak a fejemhez hogy egy nagy szar vagyok..meg egyfolytaba oltanak...
2013. júl. 29. 19:42
 13/19 anonim ***** válasza:

Gondolataid csak a tiéd. Azt gondolsz amit akarsz, és nem azt amit a környezeted mond rád.

Tudom nehéz lépés lesz, de hid el nekem nagyon értékes, okos, és szép ember vagy!

Lehet úgy érzed eleinte, hogy becsapod magad. Akkor nagyon alaposan vágd át magad azzal, hogy te egy nagyszerű ember vagy. Egy idő után már el is fogod hinni! :)

2013. júl. 29. 20:34
 14/19 anonim ***** válasza:

folytatás.

De nagyon nehéz lesz, mert közben folyamatosan kapod majd a negadtív beszólásokat. Ne hagyd magad, pörögjön le hogy mit mondanak, hiszen neked van egy pozítiv értékrendet, ehez tartsd magad ne ahhoz amit mondanak.

Ha megfogatsz egy taktikai tanácsot.

Érezd jól magad a bőrődben, hiszen nagyon jó napod van, és szép az élet. Ha beszólnak az egyik füleden be, amásikon ki. Legalábbis látszatra. Mosolyogj hallgas zenét, egy a lényeg, ne lássák rajtad, hogy megtörtél.

Viszont számíts rá, hogy ekkor 2-3 szoros erővel erővel fognak támadni, hogy a padlóra kerülj. Előre készülj fel lelkileg a támadásra, és minden nap ötször mond el a fenti teknikát. Segít. Hatalmas támadában vagy. Padlóra le fognak küldeni, ha érzik, hogy nem hatásos a támadásuk. Ha elértétek azt a színtet ami nagyon kegyetlen és durva lesz, akkor abbafogják hagyni, találnak majd egy újjabb áldozatot.

Ennek ellenére szeresd a szüleidet, hiszen ha ezt megteszik, akkor valami nagyon nincs rendben velük, az nincsenet tiszta tudatállapotba. Legnagyobb harc a szeretett!

Ha megbántanak mondhatot azt, hogy úgyis tudod, hogy csak szeretetből mondta. Mindketten tudjátok hogy ez nem igaz,de te valójában gondold is így ezt sugárzod ki magadból, és erre nem tudnak majd mit válaszólni. Ha vissza is vágnak szívükben valami el fog indulni, hogy ne folytassák tovább.

Lehet, hogy túl bonyolult ez így de csak ezzel fogsz kitőrni a mostani állapototból!

http://www.youtube.com/watch?v=NJ65VRFMgWY

[link]

2013. júl. 29. 21:00
 15/19 A kérdező kommentje:

Jajj nagyon aranyos vagy :)

jol esnek ezek a szavak :)

megprobalom ezt a tehnikat csak nagyon nehez lesz... Sok bantast kapok nap mint nap :(

de i love you whoever you are :D

2013. júl. 29. 21:12
 16/19 anonim ***** válasza:

De könnyen írja mindenki a gép előtt, hogy "Kitartás, nyugi van, bírd a strapát", miközben nektek tök jó szüleitek vannak :D

Bár igaz én se tudok sokkal többet javasolni, de még fiatal vagy egy kicsit ahhoz, hogy öngyilkos legyél :D

Kitudja mi lesz belőled 20 évesen, vagy amikor lesz elég pénzed, hogy elköltözz, stb.

Csak azt tudom javasolni, hogy várd ki a végét. A helyzet csak akkor javulhat, ha előtte romlik, de ne hidd, hogy egész életedben majd ezt kell átélned, mert ez változni fog, az élet megy tovább :P

2013. szept. 10. 06:26
 17/19 anonim válasza:
Elsz még?
2018. ápr. 7. 13:46
 18/19 legion ***** válasza:
Csatlakozom az elozohoz,mi tortent?Meghaltal,vagy elsz?
2020. jan. 30. 03:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem bírta tovább.
2020. szept. 19. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!