Szeretnék változni. Azt is tudom, hogy milyen szeretnék lenni, de nem tudom hogyan. Mit kéne tennem? 16/f
Figyelt kérdés
Visszafogott és szégyenlős vagyok. Ez sok gondot jelent ismerkedésnél, barátkozásnál. Ki akarok törni, nem akarok azon gondolkozni, hogy mit gondolnak mások és sokat akarok beszélgetni, meg nevetgélni, de nem nagyon megy.2009. nov. 22. 11:58
1/5 anonim válasza:
Ez egy nehéz kérdés... ha neked, ilyen a természeted, akkor el kéne fogadnod. De ha mindenáron meg akarsz változni, ahhoz mindenképpen tenned kell valamit. Legfőképpen bátornak kéne lenned, hogy merj odamenni Menj oda bátran mindenkihez beszélgetni, néha mondj valami jó poént, hogy nevessetek. Vagy ha fel akarsz tűnni öltözködj merészebben, csinálj butaságokat, mindenképpen vond magadra a figyelmet, tűnj ki a tömegből! De ez tényleg, csak az akaratodon múlik, hogy hogyan állsz a dologhoz. Ha tényleg komolyan gondolod ezt az egészet, csak akkor tudsz megváltozni. Mindenképpen akarnod kell, és ha odamész másokhoz beszélgetni legyen önbizalmad! Gondolj valami olyanra, ami megnyugtat és önbizalmat ad! Én, csak ennyit tudok mondani... :)
2/5 anonim válasza:
hát megpróbálom rövidre fogni, nos, aki olyan nagydumás mindenkihezodamegyekésjótbeszélgetünk gyerek, azokat nem érdekli a másik igazából, csak beszélgetni akar. tehát amikor oda mész valakihez beszélgethetsz tök érdektelen dologról is, ez általánosan elfogadott:) csak vedd lazára és bele fogsz lendülni.
3/5 anonim válasza:
Elhiszem, hogy változtatni akarsz. Csak nem mind1 milyen módon. Ismerek egy fiút, osztálytársam, ő is kb olyan mint te. De, az utóbbi időben elkezdett "laza" lenni. Nem "áll neki jól" szóval a fél suli röhög rajta. Még a tanárok is beszóltak neki, hogy hát ő egy okos, értelmes gyerek, nem kellene megváltoznia. Az a helyzet nálla, hogy ezt legfőképp azért teszi, hogy a lányok felfigyeljenek rá, de ha nem venni észre az összes csaj gáznak tartja.
Ezzel nem azt mondom, hogy te is biztos ilyen vagy, csak azt, hogy könnyen kudarcot lehet vallani.
Van egy másik osztálytársam. Ő, meg arra élő példa, hogy sikeresen is el lehet ezt végezni.
De, azért sok sikert!
4/5 A kérdező kommentje:
Hát engem nem röhögnének ki:D köszi a válszokat
2009. nov. 22. 17:20
5/5 anonim válasza:
Hivd meg hétvégére az oszt.társaid ,ismerőseid
Probálj nyitni .,közeledni
Ne csak várj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!