Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit kéne tennem? Nagyon...

Mit kéne tennem? Nagyon szeretnék változni!

Figyelt kérdés
22 éves csaj vagyok, tök vékony, 168cm és 52 kg. Sajnos eleve csontos az alkatom. Szerencsére még ha pici is a cicim az alkatomnak megfelelően, nem vagyok teljesen lapos, a popsim hálisten kerek. Mégsem vagyok megelégedve magammal, hízni szeretnék, pláne, hogy gyakran megkapom, hogy milyen sovány vagyok. Szerintetek ha eddig nem híztam hízhatok még? És ha igen, hogyan? Sokszor eszem fehérje és szénhidrát dús ételeket.
2011. ápr. 27. 21:13
 1/3 anonim válasza:
Emiatt ne aggódj. Hízni könnyen lehet, de fogyni már sokkal nehezebb. És a vékony lányok sokkal vonzóbbak a kövéreknél. 30 f voltam:) Még simán változhatsz.
2011. ápr. 27. 21:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ez nagyon jól jött most..:) Csak egy a bibi, hogy ha azon múlna, hogy mennyit eszek, már rég gurulnék. Szóval nekem nem is annyira könnyű hízni.
2011. ápr. 27. 23:47
 3/3 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy rendesen étkezel és mégsem hízol el! Sztem ennek csak örülnöd kéne :)! Mellesleg jól írta a kolléga, a Vékony lányok sokkal vonzóbbak, főleg ha kerek a popsijuk :P 20/F
2011. jún. 7. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!