Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem ilyen körülmények közt? Mármint fog ez a kapcsolat még változni? 14/L
A mostani barátommal már ez a harmadik alkalom h újból kezdjük ! Azaz novemberben kezdtük hamadjára is . Nem tudom biztosan h másodszorra miért is szakított velem, azaz azt modta h csak azt hitte h olyan vagyok mit az elsőnél de megváltoztam. Mikor most novemberben kezdtük akkor minden nagyon jó volt !!! De mostanában semmi közös dolgunk nincs , mindig megy focizni meg mikor hova, nekem is vannak szakköreim így éppen h 4 hetente talizunk, és a csókig eddig nem juttottunk el, mert én nem akartam, de most meg ő se nagyon mondja ezt a dolgot így nem tudom h most mit tegyek. A barátnőimet a szemem láttára ölelgeti + olyan beszólásai vannak h elég zavarba ejtő tud lenni !! én végülis már nem is tudom h mit érzek iránta, hisz féltékeny vagyok ha mással van, de ha nekem itt van akkor nem meg semmit nem csinálunk???
szerintetek ez még szerelem vagy minek neveznétek azt amit érzek iránta ???
nem sok mindent tudsz a szerelemről..
keress sztem új pasit, ebben nincs fantázia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!