Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne tennem ilyen körülmén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem ilyen körülmények közt? Mármint fog ez a kapcsolat még változni? 14/L

Figyelt kérdés

A mostani barátommal már ez a harmadik alkalom h újból kezdjük ! Azaz novemberben kezdtük hamadjára is . Nem tudom biztosan h másodszorra miért is szakított velem, azaz azt modta h csak azt hitte h olyan vagyok mit az elsőnél de megváltoztam. Mikor most novemberben kezdtük akkor minden nagyon jó volt !!! De mostanában semmi közös dolgunk nincs , mindig megy focizni meg mikor hova, nekem is vannak szakköreim így éppen h 4 hetente talizunk, és a csókig eddig nem juttottunk el, mert én nem akartam, de most meg ő se nagyon mondja ezt a dolgot így nem tudom h most mit tegyek. A barátnőimet a szemem láttára ölelgeti + olyan beszólásai vannak h elég zavarba ejtő tud lenni !! én végülis már nem is tudom h mit érzek iránta, hisz féltékeny vagyok ha mással van, de ha nekem itt van akkor nem meg semmit nem csinálunk???

szerintetek ez még szerelem vagy minek neveznétek azt amit érzek iránta ???

2010. jan. 2. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

nem sok mindent tudsz a szerelemről..

keress sztem új pasit, ebben nincs fantázia

2010. jan. 2. 18:07
 2/4 anonim válasza:
100%
Szerintem mar nem kell neked se ugy mint az elejen. Egyebkent minden lanyra jellemzo, hogy zavarja ha az exet massal latja, mert nekunk lanyoknak megfordul a fejunkben h "miert, o jobb nalam?!" vagy, hogy "hogy alabbad, en jobb voltam." meg "ilyen kell neki?!" De szerintem kibirnad nelkule... Amugy nem tul rozsas helyzet 3adjara ujrakezdeni... ugy nez ki, hogy ez mar eroltetett dolog. Lehet h akarjatok mind2en, de nem jott ossze, nem lehet az erzeseknek parancsolni, sokszor nem az tortenik amit akarunk...
2010. jan. 2. 18:13
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem te még nem vagy elég érett a szerelemhez. Ezt nem bántásból mondom, valaki később válik éretté, valaki hamarabb. Az biztos, hogy ezt a pasit hagynod kéne, mert nem szeret téged igazán, és te sem őt. És szerintem bőven ráérsz még pasizni pár év múlva.
2010. jan. 2. 18:14
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. én elég érettnek tartom magam,de persze lehet h ez nem így ebben is van valami az előtte lévő kapcsolatom 6 hónapig tartott, de annak meg csak azért lett vége mert elköltöztünk arról a helyről!
2010. jan. 2. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!