Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, mihez kezdjek?

Mit tegyek, mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok, egy érettségim van, mert a fősulit félbe hagytam (matek nem ment). Albérletben lakom a fővárosban, évek óta ugyanott dolgozom, van egy kb 150e ft-os nettóm, elvagyok, mostanra kifizettem a hiteleimet, de elégedetlen vagyok. Szeretnék házat, kocsit, nyugodt életet... utálom a munkám, mihez kezdjek?

2013. nov. 30. 21:54
 1/3 anonim válasza:

Tobb variacio van..

1 keress egy jobb munkahelyet!

2 bunozok jol elnek van sok penzuk de necces...

3 vegyel fel hitelt de utana az eletedet is vissza vizeted...

2013. nov. 30. 22:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy szerintem ilyen fizut érettségivel nem adnak. Hitelt mire vegyek fel?
2013. nov. 30. 22:32
 3/3 anonim válasza:
150 res fizetesnel szerintem adnak hitelt ! es azt irtad evek ota ott dolgozol! egy kisebb lakas hitelt vagy egy autora szerintem kaphatsz hitelt de akkor viszont alig alig fogsz megelni.. masok orulnenek 150 ezres fizetesnek... vagy probald meg kulfoldon a munkat jobban fizet es tudnal is felre rakni! igy is tudnal de evek ig is eltarthat :/
2013. nov. 30. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!