Mit kezdjek magammal?
kövér vagyok(170cm 54kg),csúnya,buta meg minden amit eltudtok képzelni..utálom magam úgy ahogy vagyok..mit kezdjek magammal?
15/L
170 cm-nél nem sok az az 54 kg!
De ha sportolni szeretnél, íratkozz be egy kondiba,ott tudod formálni az alakodat. Az önsajnálat helyett, kezdj el tanulni, olvasni. Próbálj találni egy példaképet, akire felnézel, vagy ilyesmi (de mondjuk ne ilyen külföldi tini énekeseket),
Tűzz ki célokat, amiket meg kell valósítanod. Nincs buta ember, csak tehetetlen.
Menni fog, én is így voltam vele, de az önsajnálat helyett inkább cselekedtem és bejött.
szia! 170 cm-hez körülbelül 60-63 kg-nak kéne lenned. Ne mondj ilyet, mindenkiben van valami szép, ezt ki is tudod hangsúlyozni különféle módszerekkel. Nincs csúnya fiú/lány. :) Vegyél egy könyvet, olvasgasd, nézz idézeteket, hallgass zenét, és sportolj. A sport az nagyon hasznos, és jót tesz, mind lelkileg és fizikailag. :)
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!