Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményetek? (részletek...

Mi a véleményetek? (részletek lent! )

Figyelt kérdés

Lány vagyok, lányosan öltözködöm, persze a finomság határain belül. 14 éves vagyok, tehát nem tűsarkú, meg hasonlók. De szoknya, kivágott blúz, egyéb csajos dolgok, sminkelem is néha magam, nagyon jól érzem így magam.

Viszont van egy másik oldalam, ami a biciklizés-motorozás. Szeretem a terepet. És anno mikor bringával mentünk ki a pályára, mindig szereztem vmi sebet, de tudomást se vettem róla, max amíg ott éktelenkedett a lábamon, hosszúnadrágban jártam. Már olyannyira hozzászoktam a sebekhez, hogy nem is fájnak az esések. Amilyen sebtől egy fiú hangosan ordított, én egy olyat észrevettem, tudomásul vettem és haverék 3 perc után szóltak, hogy dől a vér... De nem fájt különösebben. Beötöttem és bringáztam tovább... Motorral is ez a helyzet. Ugratón tavaly eltörtem a lábam, de akkor próbáltam elösször. Még gipszes lábbal is motoroztam, persze nem úgy pályáztam, mint gipsz nélkül! Miután lekerült, azonnal mentem vissza az ugratóra, nem is gondolkodtam, csak mentem. Elestem, de akkor csak végignyúztam a lábam. (farmer volt rajtam, de elszakadt) Addig próbáltam míg nem sikerült.

Tehát mondhatni van egy fiús és egy csajos oldalam is. Szerintetek ez így nagyon elüt egymástól? Érdekel a véleményetek, változni nem hiszem hogy fogok, csak kiváncsi vagyok hogy barátkoznátok e egy miniszoknya-motor beállítottságú lánnyal?

2009. nov. 21. 09:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
hallod ez baromi jó XD tetszik :D combat barbie vok XD
2009. nov. 24. 19:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Hékás :)

énis kb ilyen vagyok.

Lányos vagyok... Hip-hop tánc,ének

de ha elkap az íízíírájder öcsém akkor ott nincs megállás :D

moci + box (L):D

15/L :)

2010. júl. 2. 21:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Wow, ez nagyon izgatóan hangzik amúgy, nem nekem, mert én kevés vagyok egy ilyen nőhöz, de szerintem nagyon jó csaj lesz belőled ha felnősz :)
2010. szept. 18. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!