Mi a véleményetek? (részletek lent! )
Lány vagyok, lányosan öltözködöm, persze a finomság határain belül. 14 éves vagyok, tehát nem tűsarkú, meg hasonlók. De szoknya, kivágott blúz, egyéb csajos dolgok, sminkelem is néha magam, nagyon jól érzem így magam.
Viszont van egy másik oldalam, ami a biciklizés-motorozás. Szeretem a terepet. És anno mikor bringával mentünk ki a pályára, mindig szereztem vmi sebet, de tudomást se vettem róla, max amíg ott éktelenkedett a lábamon, hosszúnadrágban jártam. Már olyannyira hozzászoktam a sebekhez, hogy nem is fájnak az esések. Amilyen sebtől egy fiú hangosan ordított, én egy olyat észrevettem, tudomásul vettem és haverék 3 perc után szóltak, hogy dől a vér... De nem fájt különösebben. Beötöttem és bringáztam tovább... Motorral is ez a helyzet. Ugratón tavaly eltörtem a lábam, de akkor próbáltam elösször. Még gipszes lábbal is motoroztam, persze nem úgy pályáztam, mint gipsz nélkül! Miután lekerült, azonnal mentem vissza az ugratóra, nem is gondolkodtam, csak mentem. Elestem, de akkor csak végignyúztam a lábam. (farmer volt rajtam, de elszakadt) Addig próbáltam míg nem sikerült.
Tehát mondhatni van egy fiús és egy csajos oldalam is. Szerintetek ez így nagyon elüt egymástól? Érdekel a véleményetek, változni nem hiszem hogy fogok, csak kiváncsi vagyok hogy barátkoznátok e egy miniszoknya-motor beállítottságú lánnyal?
Elütni elüt ugyan, de szerintem nem baj, ha van két "oldalad".
Melletted tuti nem unatkozna az ember. :D
hát ez igaz, mellettem valóban nem szoktak unatkozni, mert a merészség mellé társult "egy kevés" spontaneitást is :D
Köszönöm a választ, várom a továbbiakat :)
Én speciel nagyon bírom a vagány csajokat, akik nem tipikus cicababák. Szerintem ez a kombó nagyon izgalmas lehet a pasiknak is (mármint a normálisabbaknak).
Én valószinüleg barátkoznék veled (persze ez sok mástól is függ). =)
Köszönöm szépen a véleményeket :)
Várom a továbbiakat :)
én 20 éves vagyok, szintén ebben a cipőben :D annyi kivétellel hogy a szoknya és smink tabu .. no nem kell azt gondolni hogy melegítőben meg slamposan járok-kelek :D Engem is érdekelnek az autok(szerelése), barkácsolás, asztalos munka :D, fúrás-faragás, kisebb-nagyobb dolgok javítása :D Szóval nem azok a tipikus lányos hobbyk :D
Igaz hogy elüt a fius és a lányos oldal egymástól, de nem baj az ha az embernek több arca van. és egyáltalán nem zárja ki egyik a másikat...sőt...sokkal többmindenről lehet egy ilyen emberrel beszélgetni. Soha nem szeretnék olyan ember lenni akit csak a ruhák, a körme, a haja, a vásárlás, a pasik ...stb érdekel...pff
De azt vettem észre hogy az ÉN korosztályomnak, pont hogy a festett, magassarkus ... stb csajok kellenek...nem gond ha buta, hiu, felszines, csak az a lényeg hogy minnél kirívóbb legyen, jol mutasson az oldalukon...no nem baj, elvagyok én egyedül is :D
Amit a kérdező leírt azt combat barbie-nak hívják :)
Íme: [link]
Ez minden csak nem átlagos. Sokan az átlagost keresik, egy konyhatündér/mosónő jókislányt, de vannak akik ennél különlegesebbre vágynak. Itt jöttök a képbe ti :)
Combat barbie: mindig jól néz ki, de nem fél attól, hogy "letörik a körme". Egyéniség, van saját véleménye, gyönyörű, okos és kemény. A plázacicák irigykednek rá és kibeszélik a háta mögött, a férfiak meg fantáziálnak róla, de nem merik megszólítani. Ha egy férfi mégis összejön vele, akkor előfordulhat, hogy a combat barbie okosabbnak/keményebbnek bizonyul nála, ami nem tesz jót az egónak.
Röviden: combat barbie = <3<3<3
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!