Mit tegyek, hogy legyen önbizalmam? 22/n
Sportolj ha még nem csinálsz ilyet. Az mindenre jó. Közösség, mozgás, kondi, jó formáid lesznek.. szerintem az emberi élethez hozzátartozik a sport. Csak sokan nem figyelnek fel erre aztán csodálkoznak hogy depressziósak.
Na nem mintha én egy sportfigura lennék, de csinálok ezt azt.
Amióta az eszemet tudom mást nem hallgattam a családomtól és a tanáraimtól, hogy csúnya kövér vagyok, hülye és semmire se fogom vinni. Meg aki nekem tetszett annak én soha.
Sose voltam egy nagydarab kövér lányka de plusz 5 kg mindig volt rajtam. Sokat tanultam de mire a dolgozat íráshoz került a sor vagy a feleléshez semmit nem tudtam kinyögni mikor otthon vagy az utcán meg az óra előtt oda vissza tudtam az anyagot. Azt sem lehet mondani, hogy magasra rakom a lécet, mert olyanok tetszettek mindig akik a barátnőimnek pl. annyira nem se a körülöttem lévőknek.
Első vagyok!
Plusz 5kg-tól nem lesz kövér egy lány se...
Küldesz képet magadról privátban? Nem ismerkedni akarok, csak kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!