Mit tegyek, hogy legyen önbizalmam?
Figyelt kérdés
Nagyon utálom magam az utóbbi időben és nagyon szeretném, hogy változzon.Egy fiú sem udvarol nekem, sőt lerondáztak. Semmire nem tudom rá venni magam. Teljesen magamba fordultam .:( Kérlek segítsetek!2013. márc. 19. 21:44
1/6 anonim válasza:
ne foglalkozz velük. biztos megtalálod a te párod és lehet , hogy helyes izmos srác lesz aki a lelkedbe szeret bele.
3/6 anonim válasza:
Na látod, máris egy érdeklődő! :D
Nem minden fiú ízlése ugyan az, te is szép vagy, csak nem mindenki szemében, de ez minden más lányra is igaz, hidd el! Ne utáld magad, légy boldog, mosolyogj, a fiúk bármit is mutatnak igen is érzelmesek és egy vidám csaj nagy hatással van rájuk.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Igen próbálok vidám lenni, de nem mindennap sikerül.. 15 éves vagyok. :)
2013. márc. 20. 15:34
5/6 anonim válasza:
15 évesen ne rohanj sehova ! én 14 vagyok és volt egy 18 éves pasim .... Hát figyelj szerintem még várj kb. egy évet és aztán kezdjél el lassacskán keresni egy pasit . A mai "pasik" egyrésze már amikor 18-at betölti , úgy érzem hogy még rohadt éretlen . Aki meg már megért a korához , az nem is keres csajokat mániákusan , hanem kivárja amikor tényleg egy rendes és kedves csajjal megismerkedik .
6/6 A kérdező kommentje:
Én nem keresek fiúkat...:D Ők kerestek engem még régen, de én féltem bele menni egy kapcsolatba és elküldtem őket :( Már megbántam ... :(
2013. márc. 21. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!